Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  10C° Karlovac

 • weather-image

  10C° Duga Resa

 • weather-image

  12C° Ogulin

 • weather-image

  11C° Ozalj

 • weather-image

  10C° Slunj

Županija DUHOVNI TEAMBUILDING Podijeli

Iz Karlovca na Buško jezero krenulo 53 gradskih i županijskih dužnosnika i djelatnika

U duhovnom centru Karmelu sv. Ilije tri dana će sudjelovati na seminaru “Svijet u vjeri i vjera u svijetu”

Točno u 9 sati ispred Sportske dovane Mladost na Rakovcu krenuo je autobus Čazmatransa zatamnjenih stakala, sa 53 gradska i županijska dužnosnika,  djelatnika, ravnatelja i direktora prema Buškom jezeru.

Tamo će do subote, u duhovnom centru Karmel sv. Ilije sudjelovati na trodnevnom seminaru koji je ovoga puta na temu “Svijet u vjeri i vjera u svijetu”.

– Idemo tradicionalni deseti puta na Buško jezero na naš seminar odnosno team building. Služenje zajednici, kao i proteklih godina, je služenje zajednici prije svega što se poklapa i s našom vizijom Karlovačke županije kao servisa zajednice. Osjećamo se okrepljeno nakon ovoga i puno bolje međusobno surađujemo, rekla je županijska pročelnica Marija Fićurin koja je bila operativac u organiziranju ovogodišnje putovanja.

Prije samog prelaska granice s BiH i dolaska u Karmel sv. Ilije, županijsko-gradska “karavana” će zastati u Zadru gdje će ih ugostiti župan Božidar Longin. Troškove puta snose sami sudionici.

– Ovo je u svijetu posve normalno. Kada otac benediktinac drži BMW-u seminar to je u svijetu posve normalno, tim putem idemo i mi. Jako puno ima otvorenih pitanja s poslovne strane tako da nam je program poprilično reduciran da možemo se baviti i poslom uz ovaj dio propitivanja kako služimo zajednici. Hvala svima koji nas podržavaju na ovom putu. Posebna hvala kritičarima, oni nas uvijek krijepe, oni su nam uvijek besplatni savjetnici i u našim su molitvama, rekao je župan Damir Jelić koji je prije deset godina kao gradonačelnik Karlovca pokrenuo ovu praksu odlazaka na duhovne seminare, a sada ju je kao župan proširio i na županiju.

S obzirom da su s njim u busu obje dožupanice, ali i brojni pročelnici, zatim gradonačelnik Karlovca Damir Mandić i niz direktora gradskih tvrtki, Županiju i Grad Karlovac ostali su “čuvati” dožupan Mirko Martinović i dogradonačelnica Andreja Navijalić.

Pročitajte i ovo

POJAČANJE

Od lipnja više autobusnih linija i polazaka prema Dugoj Resi, Topuskom, Netretiću, Bariloviću