Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -1C° Karlovac

 • weather-image

  -1C° Duga Resa

 • weather-image

  -0C° Ogulin

 • weather-image

  -1C° Ozalj

 • weather-image

  -1C° Slunj

Karlovac DANI PIVA 2019. Podijeli

Izvršni organizatori ovogodišnjih Dana piva u Karlovcu su Mladost i Turistička zajednica

Detalji programa trebali bi uskoro biti poznati, barem tako najavljuju iz Grada

Tvrtka Mladost i Turistička zajednica grada Karlovca izvršni su organizatori ovogodišnjih Dana piva, manifestacije koja bi, prema novom konceptu, trebala biti održana u samom centru grada.

-Koncept ovogodišnjih Dana piva je predstavljen u prosincu prošle godine i kao takav je prihvaćen. U ovom trenutiku program Dana piva je u fazi finalizacije. Uskoro će uslijediti i prvo službeno predstavljanje manifestacije o čemu ćemo vas pravovremeno obavijestiti. Organizator ovogodišnjih Dana piva je Grad Karlovac a izvršni organizatori su Turistička zajednica grada Karlovca i trgovačko društvo Mladost d.o.o. Karlovac, šturi je odgovor iz gradske uprave na upit Radio Mrežnice.

Podsjetimo stoga na novi koncept – pivo, glazba i gastronomija osnovne su mu smjernice. Dani piva će se održavati u pet dana na pet lokacija od kojih su tri u centru grada, a po jedna na Foginovom i na ŠRC-u. Predviđeno je da centralna pozornica bude postavljena u šancu, ispod Edisona. Edison bi postao mjesto za elektronsku glazbu, a Košarkaško igralište za tribute bendove i hitove ’80.-ih.

Nepoznanica su programi kojima se manifestaciju trebalo dopuniti, a što se, kako je najavljeno u prosincu, tek trebalo razrađivati. No, ako je suditi po odgovoru iz Grada i to će se doznati vrlo brzo.

Grad će za ovogodišnje Dane piva planira iz proračuna izdvojiti 700.000 kuna, a partner mu je Heineken Hrvatska.

Foto: Arhiva RM

Pročitajte i ovo

ZA ŠKOLOVANJE

Na listi za gradske stipendije 199 učenika i studenata. Dobit će ih samo 78 sretnika