Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  21C° Karlovac

 • weather-image

  20C° Duga Resa

 • weather-image

  19C° Ogulin

 • weather-image

  20C° Ozalj

 • weather-image

  20C° Slunj

Županija KNJIGE Podijeli

Jan Bolić i Bruno Šimleša Slunjanima predstavljaju svoje knjige

Sve počinje večeras u 18 sati u dvorani Pučkog učilišta

Dva popularna pisca i aktivista, Jan Bolić – autor kriminalističkog noviteta „Štakori“ i bestselera „Život koji želiš živjeti“ te Bruno Šimleša – autor sedam knjiga o životnoj ravnoteži i dobrobiti, predstavit će danas publici Gradske knjižnice i čitaonice Slunj svoje najnovije knjige.

Predstavljanje Jana Bolića i njegovoga novog krimića „Štakori“ počinje u 18 sati i Jan će pričati kako kombinira krimiće i knjige samopomoći te kakvu su mu pomoć pružili policajci dok se pripremao za pisanje krimića o mračnom podzemlju.

Publika će doznati i detalje o snimanju dokumentarnog filma o Janovu životu, koje je počelo ljetos, a trajat će barem još šest mjeseci.

Bruno Šimleša, poznavatelj i poštovatelj Janova rada, govorit će o Janovim projektima iz perspektive pisca i poznavatelja medijske scene.

U 19 sati razgovore nastavlja Bruno Šimleša koji će predstaviti i svoju najnoviju knjigu „(P)ostati zdrav“, u kojoj je opisao vezu između misli i osjećaja, tijela i psihe, a podsjetit će i na ranije bestselere „Ljubavologija“ i „Kako zavoljeti sebe“.

Posjetitelji će doznati i detalje o poduhvatu „Milijun koraka za oboljele od raka“, u kojem su Bruno i njegova supruga Maja prepješačili više od 500 kilometara duž jadranske obale i prikupili više od 200.000 kn za pružanje psihološke pomoći onkološkim pacijentima. Čut ćemo, naravno, i kako Jan Bolić doživljava aktivnosti svog kolege i prijatelja Brune Šimleše.
Susreti s Janom Bolićem i Brunom Šimlešom održat će se u novouređenoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta Slunj.

Pročitajte i ovo

M BROTHERS USPJEH

Steak goveda uzgojenog na Kordunu osvojio broncu na Svjetskom prvenstvu: Išli smo za “probu”