Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  31C° Karlovac

 • weather-image

  31C° Duga Resa

 • weather-image

  28C° Ogulin

 • weather-image

  31C° Ozalj

 • weather-image

  30C° Slunj

Županija DVORANA ZA PAURE Podijeli

Jarčepoljska dvorana dobiva armirano betonsku konstrukciju pa onda i krov

Krajnji rok završetka radova je kraj 2022. godine

Traju završni radovi na armirano betonskoj konstrukciji buduće sportske dvorane u Jarčem Polju nakon čega bi trebala uslijediti montaža krovne konstrukcije.

Podsjetimo, u Jarčem Polju, uz zgradu škole gradi se školska sportska dvorana vrijedna 7 milijuna kuna, a zajednički je financiraju Karlovačka županija, općina Netretić i ministarstvo turizma i sporta. Najveći financijer je s 4 milijuna kuna Karlovačka županija, a ovo je tek jedan u nizu projekata izgradnji sportskih dvorana u sklopu 407 za 047 politike.

Nakon završetka ovih radova i postavljanja krovne konstrukcije trebali bi početi krovopokrivački radovi, ali i montažni na oblaganju pročelja.
Iako se na početku govorilo da će dvorana biti gotova do proljeća ove godine, na što podsjećamo ovdje, to se nije dogodilo, pa su rokovi pomaknuti, no zašto, nije poznato.

U Županiji kažu da je krajnji rok za završetak radova  prosinac 2022. g. , no očekuje se da će dvorana biti u funkciji za početak sljedeće školske godine.

Bit će to jednodijelna dvorana, a uz nju će škola u Jarčem Polju prijeći u jednosmjenski rad budući će uz dvoranu s bruto kvadraturom od 900 kvadrata, škola dobiti i dvije nove učionice.

Pročitajte i ovo

NOGOMET

Održana sjednica IO HNS-a, o ‘klubovima od posebnog interesa’ nije riječi, Karlovac 1919 od sljedeće sezone četvrtoligaš