Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  0C° Karlovac

 • weather-image

  0C° Duga Resa

 • weather-image

  -1C° Ogulin

 • weather-image

  -0C° Ozalj

 • weather-image

  -1C° Slunj

Karlovac MUKE PO DAMIRU Podijeli

Jarnjević dao ostavku, karlovačka Mladost od sutra traži novog direktora

Razlozi osobni, s Jarnjevićem sporazumno raskinut ugovor o radu

Tek devet mjeseci nakon što je izabran za direktora karlovačke tvrtke Mladost, Tihomir Jarnjević je podnio ostavku.
Razlozi su osobni, dogovoren je sporazumni raskid ugovora pa će i ova gradska tvrtka, neplanirano u potragu za novim čelnim čovjekom.

– Gospodin Jarnjević je podnio ostavku iz osobnih razloga 2. listopada. Sklopljen je sporazumni raskid ugovora o radu. Natječaj za izbor direktora izlazi sutra. On ostaje vršitelj dužnosti do izbora novog, kratko je za Radio Mrežnicu potvrdio predsjednik Nadzornog odbora Mladosti Dragutin Belavić.

Ovo je četvrta gradska tvrtka koja ostaje bez direktora. U prve tri Čistoći, Zelenilu i Vodovodu i kanalizaciji smijenio ih je sam gradonačelnik Damir Mandić, a u četvrtoj, Mladosti direktor je odstupio sam.

O pravim razlozima ostavke nitko ne govori ni “A” iako se za Jarnjevića mogu čuti samo dobre i pozitivne kritike. No, izgleda da bi se iza svega mogla valjati i priča o takozvanim Mandićevim kadrovima koji nakon manje od godinu dana nisu pokazali odgovarajuće snalaženje na novim funkcijama. Drugi pak izvor kaže da bi se razlog ostavci trebao tražiti u Jarnjevićevoj ambiciji koja kod nekih nije bila dobro primljena.

Pročitajte i ovo

BORLIN

I ViK na Noći muzeja: Priča o stoljetnoj vodi uživo na vodocrpilištu Borlin