Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -4C° Karlovac

 • weather-image

  -5C° Duga Resa

 • weather-image

  -6C° Ogulin

 • weather-image

  -4C° Ozalj

 • weather-image

  -5C° Slunj

Život BRAVO ZA NJEGA Podijeli

Javio nam se i Penjač: Uživao sam u vjetru, suncu,cvrkutu ptica, bio je to savršen spoj s prirodom

Nekad je bilo normalno da se penjemo po stablima, danas je došlo nenormalno vrijeme u kojem svatko prijavljuje svakog

Penjač koji je danas ni kriv ni dužan, zahvaljujući “dušebrižnicima” završio najprije kao “slučaj”, a onda i  na Facebooku HGSS-a Karlovac, pa na kraju i u medijima, javio se Radio Mrežnici.

Dok su nekad djeca penjala se i visila po stablima, danas definitivno živimo nenormalno vrijeme jer se svatko nađe pozvanim prijaviti svakog pa tako i ovog zaljubljenika u prirodu i visine.

Pozdravlja kaže, dvije prolaznice koje su ga zapazile, a kad im je rekao da na drvu uživa, očito to nisu dobro shvatile. Penjač dodaje da ni u jednom trenutku nije nikog htio dovesti u neugodnu situaciju, da se po drvećima penje već godinama i da je on sav pozitivan. -Uživao sam u vjetru, suncu, cvrkutu ptica, bio je to savršen spoj s prirodom.

– Moramo na prvo mjesto staviti pozitivne misli jer tako se sve mijena na bolje, kaže Penjač  koji je zahvalio i policiji i HGSS-u na brzom dolasku i smirenoj komunikaciji. Čestitao je svima Uskrs, zaželio blagoslov i puno pozitivnih i veselih vijesti, pun energije koju je pokupio u prirodi, ispod Vinice.

Dakle, kad drugi puta nekog vidite da uživa na drvu, nastavite svojim putem i živite svoj život. Ovakvi kao Penjač još uvijek znaju uživati u prirodi, ljepoti i životu, na 15 metara visine, bez uplitanja u tuđe živote. Samo opušteno, Penjaču dragi!

Pročitajte i ovo

LAUREATI

Repriza 2020.: Petra Furač i Bruno Belčić najbolji sportaši Karlovca, odbojkašice Karlovca i bejzbolaši Olimpije najuspješnije ekipe