Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  16C° Karlovac

 • weather-image

  16C° Duga Resa

 • weather-image

  18C° Ogulin

 • weather-image

  17C° Ozalj

 • weather-image

  16C° Slunj

Gledatelji su je najviše zavoljeli u filovima o Bridget Jones, ulozi za koju se morala udebljati nekoliko kilograma. Zbog lošeg psihičkog stanja u jednom je periodu jednostavno pobjegla od reflektora i kamera Zellweger ima dva Oscara, a konobarila je da bi preživjela Svjetska antidopinška agencija (WADA) ublažit će od sljedeće godine kazne za sportaše koji će biti pozitivni na testiranju na "rekreacijske droge" izvan natjecanja. Prema dosadašnjem pravilniku, svaki pozitivan dopinški nalaz povlačio je dvogodišnju zabranu nastupa, no iz WADA-e su objavili kako će oni sportaši koji budu pozitivni na supstance koje ne pridonose ostvarivanju boljeg rezultata od 1. siječnja biti suspendirani sa samo mjesec dana ukoliko pristanu na rehabilitacijski tretman, odnosno tri mjeseca bez tog tretmana. Kao razlog ublažavanju kazni za sportaše koji koriste "rekreacijske droge" navodi se želja da se pojača fokus na prave varalice. Nema dugih suspenzija: Manje kazne za 'rekreacijske droge' Zemlja bi mogla imati koristi od eksplozije kroz različite donacije od brojne dijaspore i humanitarnih organizacija koje bi mogle ponovno ojačati nacionalnu valutu i privući investitore Eksplozija je Libanon bacila na koljena i stvorila priliku da se elita obogati, a narod osiromaši Nije bilo iznenađenja ni u posljednje dvije utakmice osmine finala EL. Na domaćim su terenima prolazak osigurali Basel protiv Eintrachta (1-0), kao i Wolvesi protiv Olympiacosa (1-0) te ušli u četvrtfinale Ispala još tri Hrvata: Wolvese je 'spasio' VAR, Basel prošao dalje

Županija NATJEČAJ Podijeli

Jesenski rok za Studentski dom u Karlovcu i subvenciju stanovanja kod privatnih stanodavaca

Za dom preostala samo dva mjesta, ali na raspolaganju subvencije privatnog smještaja za 35 studenata

Samo dva slobodna mjesta ostala su u karlovačkom Studentskom domu za novu akademsku godinu, ali i čak 35 subvencija za smještaj kod privatnih stanodavaca.

Studentski centar Karlovac raspisao je jesenski natječaj za popunu mjesta i za subvencije. Mogu se javiti redoviti studenti državljani Republike Hrvatske i državljani EU-a s prijavljenim boravkom u Hrvatskoj koji imaju odobren status stranca na stalnom boravku u RH, zatim oni koji studiraju u Karlovcu te kandidati koji upisuju redoviti studij u jesenskom roku.

Prijave na natječaj dostavljaju se isključivo poštom, rok je 14. rujan, a rezultati natječaja bit će objavljeni najkasnije do 25. rujna na oglasnoj ploči Studentskog centra te internetskoj stranici www.scka.hr na kojoj se mogu pronaći i detaljne informacije.

Pročitajte i ovo

NULA POZITIVNIH

Karlovačka županija bez novooboljelih