Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -5C° Karlovac

 • weather-image

  -6C° Duga Resa

 • weather-image

  -7C° Ogulin

 • weather-image

  -5C° Ozalj

 • weather-image

  -6C° Slunj

Županija OGULINSKI FESTIVAL BAJKI Podijeli

Jesensko izdanje Ogulinskog festivala bajke pretvara gradske ulice i trgove u najmaštovitije bajkovite scene

Sve od radionica, predstava, pripovijedanja bajki do koncerata

Još jednom ove godine, ogulinske ulice i trgovi pretvaraju se u najmaštovitiju bajkovitu scenu. 

Ovog vikenda, od 9. do 11. rujna Ogulin će još jednom postati centrom zabave, dobrog raspoloženja, bajkovitog stvaralaštva i te umjetničkog i kulturnog programa za djecu, mlade i odrasle.

Na jesenskom izdanju Ogulinskog festivala bajke nastupit će brojni izvođači i pripovjedači bajki, a program je prepun zanimljivih radionica, predstava, video projekcija, kao i raznovrsnog animacijskog programa.

Idealna je ovo prilika da cijela obitelj provede kvalitetno zajedničko vrijeme i uputi se na neke od festivalskih scena diljem grada koje nose prigodna imena – Regoč, Đulin vrt, Neva Nevičica, Stribor, Potjeh, Kosjenka i Domaći.

Ponešto za sve uzraste

U svijetu bajki je za svakoga po nešto – od radionica, predstava, video projekcija, pripovijedanja bajki, animacijskog programa do koncerata.

Uoči festivala bajke ujedno će se održati iproslava Dana grada Ogulina pa će tako 9. rujna, na prvi dan Ogulinskog festivala bajke, nastupiti i popularni  Songkillers koji će svoj koncert održati u dvorištu Frankopanskog kaštela s početkom u 21 sat.

Već sljedećeg dana, 10. rujna, Frankopanski kaštel ugostit će legendarne The Frajle koje će sve okupljene zabavljati od 21 sat.

Ulaz na Festival bajke besplatan je za sve.

 

L. Grčić

Pročitajte i ovo

ODBOJKA

Ipak bez čuda u Zagrebu: ‘Mladostašice’ odigrale jako dobru utakmicu, glatko nadigrale ‘Kelteksice’ i prošle u finale Kupa