Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -2C° Karlovac

 • weather-image

  -2C° Duga Resa

 • weather-image

  0C° Ogulin

 • weather-image

  -2C° Ozalj

 • weather-image

  -1C° Slunj

Županija PONEDJELJAK I KORONAVIRUS Podijeli

Još troje umrlih u karlovačkoj bolnici

Troje je novozaraženih osoba. Mali broj je zbog toga što testiranja nije bilo u DRIVE IN-u

Još tri pacijenta s COVID odjela karlovačke bolnice su umrla. Radi se o dvije žene stare 90 i 82 godine te muškarcu starom 63 godine.

Karlovačka županija u posljednja 24 sata bilježi tek tri nova slučaja zaraze, dva iz Ogulina i jedan iz Josipdola. Mali broj novozaraženih se bilježi zbog činjenice da u karlovačkom DRIVE IN-u jučer nije bilo testiranja.

U samoizolaciji se u Karlovačkoj županiji nalazi 571 osoba. Državni inspektorat je zaprimio od Postaje granične policije Cetingrad obavijest o kršenju jendom kršenju te mjere

U OB Karlovac se na bolničkom liječenju nalazi 48 COVID pozitivnih pacijenata, 5 osoba je na respiratoru, 7 je novoprimljenih, 1 osoba je otpuštena sa bolničkog liječenja. U samoizolaciji se nalazi 62 djelatnika bolnice- 58 zdravstvenih i 4 nezdravstvena djelatnika.

U OB Ogulin na COVID odjelu leži 26 pacijenata. U samoizolaciji se nalazi 43 djelatnika bolnice.

Za sedam osoba kojima se nije znalo mjesto prebivališta odrađena je obrada pa se tako zna da su dvije osobe su s područja Karlovca, dvije iz Ogulina, jedna iz Vojnića i jedna iz Lasinje, a jedna osoba nije iz Karlovačke županije.

Pročitajte i ovo

ZA RAZVOJ

Jarče Polje sljedeće bi godine trebalo dobiti sportsku dvoranu: Na 900 m2 rekreacija i sport za učenike, ali i sve mještane