Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -1C° Karlovac

 • weather-image

  -1C° Duga Resa

 • weather-image

  -2C° Ogulin

 • weather-image

  -2C° Ozalj

 • weather-image

  -2C° Slunj

Karlovac NEĆE U KORANU Podijeli

“Kanalizacija neće u Koranu, već na kolektor kroz Turanj pa na Gornje Mekušje”

Radi se o projektu koji je prošao sve moguće kontrole i odobrenja, napominju u VIK-u

Kanalizacija iz Ulice Turanjski Poloj neće završiti u rijeci Korani, već se spaja na južni kolektor koji prolazi kroz naselje Turanj, a završava na pročistaču otpadnih voda u Gornjem Mekušju.

Odgovaraju tako iz karlovačkog Vodovoda i kanalizacije na upit gradskog vijećnika Dimitrija Birača koji je javno upitao kuda ide kanalizacija, o čemu čitajte ovdje. 

Napominju da su upit od Grada o ovome zaprimili prije 17 dana, odgovorili dan kasnije, a na raspolaganju su vijećniku Biraču, kao i svim drugim građanima, no on im se do danas nije obratio.

Objašnjavaju i dio o biorotoru te navode da će se na izvedenu kanalizaciju u Poloju, spojiti revizijsko okno ispred bio rotora na koje je spojeno više objekata. Nakon prespajanja na novu kanalizaciju, dosadašnji bio rotor s ogradom će se ukloniti.  Podsjećaju i da je ovaj cijeli projekt aglomeracije Karlovac-Duga Resa vrijedan više od 400 milijuna kuna, da će unaprijediti komunalnu infrastrukturu i kvalitetu života u ukupno 14 naselja na području Karlovca. Duge Rese i Barilovića, da je prošao sve moguće kontrole i odobrenja od nadležnih tijela, kako EU tako i nacionalnih, te da se sva sredstva za njegovu realizaciju troše strogo namjenski.

Pročitajte i ovo

ZBOGOM, ĆIRO!

‘Jedan, jedini, neponovljivi… Bog! Možeš ga voljeti ili ne voljeti, ali mane nema. Nikada taj čovjek neće umrijeti!’