Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  7C° Karlovac

 • weather-image

  7C° Duga Resa

 • weather-image

  5C° Ogulin

 • weather-image

  6C° Ozalj

 • weather-image

  6C° Slunj

Županija ŽUPANIJA ULAŽE Podijeli

Karlovačka županija nastavlja graditi nove školske sportske dvorane: Ulaganje u djecu, ulaganje je u budućnost

Nakon jučerašnjeg otvorenja dvorane u Jarčem Polju, na red bi mogla doći i trodijelna dugoreška

Nakon jučerašnjeg otvorenja dvorane u Jarčem Polju, te prethodno one u Kamanju, Županija nastavlja s daljnjim ulaganjima u školstvo i obrazovanje. 

– Ova dvorana je druga u nizu na putu koji smo si zacrtali i cilju koji smo si zadali, a to je da sve naše općine, sve naše škole imaju sportsku dvoranu i da sva naša djeca i sve naše obitelji na području Karlovačke županije imaju jednake preduvjete za život, rad i odrastanje, glavne je poruka karlovačke županice Martine Furdek Hajdin. 

Sljedeće na red bi trebale doći ona dugoočekivana, trodijelna dvorana u Dugoj Resi, zatim Generalski Stol, Bosiljevo, kao i Barilović, Lasinja, Cetingrad i Ozalj.

– To su škole koje naprosto nemaju dvoranu i nemaju sve učionice koje bi trebale imati kako bi djeca mogla odrastati u zdravim okolnostima i sa onim uvjetima koje imaju gradska djeca.

Naglasila je tako Furdek Hajdin kako je sve u suradnji i s nacionalnom razinom koja pomaže lokalnim vlastima u realizaciji svih zacrtanih projekata, a dodala je kako su trenutno najvažnija ulaganja u zdravstvo i i obrazovanje, jer, “ulaganje u djecu je ulaganje u budućnost.”

 

L. Grčić

Pročitajte i ovo

SAJAM

Božićni obrtnički sajam i ove godine u sklopu Adventa: “Seli” se na otvoreno uz reviju ceha frizera, božićne ukrase, rukotvorine i foto kutak