Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  29C° Karlovac

 • weather-image

  29C° Duga Resa

 • weather-image

  28C° Ogulin

 • weather-image

  29C° Ozalj

 • weather-image

  28C° Slunj

Karlovac ZABAVA Podijeli

Karlovačko te vodi na koncert Matije Cveka

Jedinstven koncept pivnice na otvorenom Beer Garden na Marsu otvara svoja vrata u četvrtak

U četvrtak, 26.5. na manifestaciji Beer Garden na Marsu, neposredno uz Cafe bar Mars na Borlinu, tražit će se mjesto više. U sklopu suradnje Beer Gardena i Karlovačkog, na otvorenju manifestacije svirat će Matija Cvek i njegov bend The Funkensteins uz besplatan ulaz. Tim koncertom započet će manifestacija Beer Garden na Marsu koja će karlovačkoj publici, turistima, te stanovnicima Dubovca, Jelse i Borlina donijeti bogate programske sadržaje poput koncerata, pub kvizova i stand-up nastupa, kao i ponudu raznolikog pivskog asortimana.

Bogat program nastavlja se i idućih dana; u petak nastupa bend Rivers, u subotu Stringsi, a u nedjelju Damir Biondić Bronz. Više o programu možete pratiti na društvenim mrežama Beer Gardena na Marsu, a svi programi započinju u 21:00 sati.

Manifestacija Beer Garden na Marsu zajednički je projekt Caffe bara Mars i Izvan fokusa d.o.o. uz potporu Karlovačkog, a cilj projekta je pružiti građanima Karlovca i okolice jedinstven ambijent i ponudu u kakvoj još nisu imali prilike uživati. Sam koncept Beer Gardena ili „pivnice na otvorenom“ svoje prve izvedbe vuče iz 19. stoljeća u Bavarskoj gdje su pivnice na otvorenom bile vezane za pivovare i pivarsku kulturu tog podneblja. Tako će se i kroz ovaj projekt povezati lokacija u prirodi sa turističkom vrijednosti grada Karlovca i njegovom bogatom tradicijom pivarstva. Uz promicanje pivarske kulture ideja je smjestiti goste u moderno uređen ambijent koji je u skladu s prirodom, a osim samog uređenja, svojim gostima nudi spoj boravka u prirodnom ambijentu i hladu dubovačke šume prožetu s ponudom i sadržajem koncepta pub-a, točnije pivnice. Manifestacija se nalazi neposredno pored Karlovačke pivovare, a jedina je veća manifestacija na Borlinu čime se želi obogati sadržaj kulturnim programom i mjesne odbore, a ne samo centar grada. U uređenju prostora korišteni su prirodni materijali koji nemaju negativan utjecaj na okoliš i koji vizualno odgovaraju prirodnom okruženju lokacije.

Projekt podupire Karlovačko a tim povodom voditeljica korporativnih poslova pivovare Ljudmila Bratko Gašpić izjavila je:
„Karlovac je dobio novu pivsku priču i iznimno nam je drago s Karlovačkim pivom podržavati ovakve projekte. Naš je glavni slogan da si uz Karlovačko  među svojima – u Beer Gardenu vjerujemo da će to biti tako još i više, obzirom da je riječ o lokaciji u neposrednoj blizini naše pivovare. Pivo je izniman proizvod, jednostavan ali toliko bogat i drago nam je što će Beer Garden biti pozornica brojnih novih pivskih priča. Uživajte među svojima na otvorenju ali i tijekom ljeta u svim programima manifestacije!“

 

Beer Garden na Marsu nalazi se na adresi Borlin gaj 1, a radit će svakoga dana od 8 do 23

 

sata, a vikendom do 24h. Za informacije o programu pratite društvene mreže manifestacije:

Facebook: https://www.facebook.com/infocaffebarmars
Instagram: https://www.instagram.com/caffebar_mars/

(sponzorirana objava)

Pročitajte i ovo

LAŽNJACI SVUDA

“Fejkera” sve više oko nas: Stalno pretvaranje, izmotavanje i laganje.Znate li nekog takvog?