Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  19C° Karlovac

 • weather-image

  19C° Duga Resa

 • weather-image

  17C° Ogulin

 • weather-image

  19C° Ozalj

 • weather-image

  18C° Slunj

Karlovac REAGIRANJE OPORBE Podijeli

Karlovačkom SDP-u neprihvatljiv HDZ-ov “pokušaj manipulacije braniteljskim udrugama”: Svedite se u okvire pristojne politike

“Još jednom se u režiji HDZ-a od grada Karlovca radi grad slučaj”

Na priopćenje karlovačkih braniteljskih udruga, kojim se zgražaju nad retorikom predsjednika Milanovića u sukobu s HDZ-ovim ministrom obrane Banožićem, reagirao je danas karlovački SDP.  Neprihvatljivo im je, kako kažu, pokušaj instrumentalizacije i manipulacije karlovačkim braniteljskim udrugama od strane HDZ-a.

-Bez ikakve namjere da ulazimo u raspravu o tome tko je u pravu, gospodin Predsjednik Republike Hrvatske ili gospodin ministar obrane, stav je karlovačkog SDP-a da Hrvatska vojska mora ostati čista od bilo kakvog stranačkog utjecaja. Pokušaj instrumentalizacije i manipulacije karlovačkim braniteljskim udrugama od strane HDZ-a, ovog puta „kroz usta“ njihova gradskog vijećnika Tihomira Mamića, apsolutno je neprihvatljiv, stoji u priopćenju kojeg potpisuje predsjednica karlovačkog SDP-a Dragica Malović.

-Još jednom se u režiji HDZ-a od grada Karlovca radi grad slučaj. Gospodo iz HDZ-a dosta je toga. Svedite se u okvire pristojne politike, okrenute Gradu i njegovim građanima, zaključuje Malović na kraju.

Pročitajte i ovo

SJEĆANJE NA TURANJ

Obilježena 31. godišnjica napada na Karlovac: Na današnji dan izgubljeni su prvi prijatelji i suborci na ratištu