Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  13C° Karlovac

 • weather-image

  13C° Duga Resa

 • weather-image

  12C° Ogulin

 • weather-image

  13C° Ozalj

 • weather-image

  11C° Slunj

Karlovac OVO JE BITNO Podijeli

Karlovčani danas imaju prezentaciju studije javnog prijevoza: Kako do toga da svaki građanin ima primjerenu uslugu?

Zbog poštivanja epidemioloških mjera zainteresirani javnu raspravu mogu pratiti na YouTube kanalu Grada Karlovca

Javna prezentacija Studije javnog prijevoza putnika na području Karlovca održat će se danas u Velikoj vijećnici Grada Karlovca s početkom u 18 sati.

Cilj Studije javnog prijevoza putnika na području Karlovca je temeljem analize postojeće prijevozne potražnje, procjene budućih trendova i financijskih mogućnosti definirati novi optimalni sustav javnog cestovnog prijevoza putnika.

Novi sustav javnog prijevoza definirat će se kroz optimalnu mrežu linija, broj i lokacije stajališta, broj i vrstu vozila kojima će se odvijati javni prijevoz te broj polazaka na svakoj liniji. Optimalnim sustavom javnog gradskog prijevoza potrebno je povećati broj korisnika na način da većina stanovnika svih naselja koje čine administrativno područje Grada Karlovca ima primjerenu uslugu javnog prijevoza, koji će zadovoljiti potrebe stanovnika kojima je to jedini način prijevoza, ali i poticati ostale na korištenje javnog prijevoza kao održivog načina putovanja, objašnjavaju u Gradu.

Zbog poštivanja epidemioloških mjera zainteresirani javnu raspravu mogu pratiti na YouTube kanalu Grada Karlovca https://bit.ly/3EfiMMl. Tijekom prezentacije sva pitanja zainteresirani mogu poslati na e-mail adresu promet@karlovac.hr

Pročitajte i ovo

KREATIVNE RADIONICE

Kreativni most u ozaljskoj školi, stigli i glumci