Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  16C° Karlovac

 • weather-image

  15C° Duga Resa

 • weather-image

  14C° Ogulin

 • weather-image

  15C° Ozalj

 • weather-image

  14C° Slunj

Karlovac SRETNA NOVA! Podijeli

Karlovčani veselo dočekali novu uz Belanove hitove

Belan je rasplesao Karlovčane i njihove goste

U dobrom raspoloženju i uz svirku Nene Belana i Fiumensa Karlovčani su ušli u novu 2018. godinu.

Glazbeni paviljon bio je glavno odredište za doček nove godine, a kako je bilo pogledajte u našoj fotogaleriji.

Trezner adventu dao četvorku – može još bolje

– Ovako u Karlovcu već dugo nije bilo, odličan doček, samo tako Karlovac. Ovu su samo neki od komentara brojnih Karlovčana, ali i Zagrepčana, Riječana, Vrbovčana i mnogih drugi koji su u novo ljeto ušli kod Glazbenog paviljona.

Za program koji su organizirali Filip Trezner svojoj ekipi i udruzi Izvan fokusa daje četvorku.

– Čisto iz razloga poboljšanja u sljedećim godinama. Mislim da može biti bolje i veće, ali ne s više kućica ili dužim trajanjem nego veći i kvalitetni program i inovativnim sadržajima. Već sada nam svi ovi izvođači nam ističu da je ovo jedan od najboljih advenata, s najboljim programom u Hrvatskoj.

Uloženo se vraća kroz PDV

Grad je u advent i doček Nove godine uložio više od 300 tisuća kuna, ostatak je Izvan fokusao uspio dovući jake sponzore.

– Velik dio novca koji je Grad uložio, ako ne i u potpunosti vratio kroz PDV jer je ovdje ostvarena izuzetno velika potrošnja, naglašava Trezner.

Punih 17 dana posjećenost adventa iznenadila je sve, od organizatora preko ugostitelja i trgovaca pa sve do gradskih čelnika. Dogradonačelnica Andreja Navijalić ističe kako je ovo jedna lijepa karlovčka priča.

Osmišljeniji advent, ali još niz projekata za Karlovac za poželjeti, obećaje gradonačelnik

Uz još osmišljeniji Advent u Karlovcu iduće godine, gradonačelnik Damir Mandić obećaje – u gradskoj upravi nastavljaju raditi istim tempom.

– Rad, rad i samo rad. Od Karlovčana očekujem argumentiranu kritiku i vjerujem da će Karlovac postati još poželjniji grad za živjeti.

A ono što Karlovčane očekuje već od danas je prirez manji za 2 posto. To će odmah osjetiti na plaćama koje stižu u veljači. Osjetiti će Karlovčani i promjenu s prikupljanjem otpada jer to će biti jedan od najzahtjevnijih projekata koji se u 2018. trebaju provesti.

Zona Gornje Mekušje, Kino Edison, komunalna infrastruktura Zvijezde, vrelovod, geotermalni potencijali… samo su neki od projekata na kojima se radi. Grad Karlovac za njih sam nema dovoljno novca. Zato intenzivno rade na povlačenju novca iz EU fondova.

Pročitajte i ovo

LUDILO I ZABAVA

Maturijada u Karlovcu: Mladenačko ludilo i zabava kroz 170 naših fotki