Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  15C° Karlovac

 • weather-image

  16C° Duga Resa

 • weather-image

  17C° Ogulin

 • weather-image

  15C° Ozalj

 • weather-image

  14C° Slunj

Život ZARAZNO DOBRI FILMOVI Podijeli

Korona zatvorila kina u Plaškom i Dugoj Resi. KINO.hr ipak omogućava gledanje filmova

Već ovog vikenda filmovi se mogu gledati iz sigurnosti vlastitoga doma na KINO.hr mreži

Iako su kina u Plaškom i Dugoj Resi zatvorena, KINO.hr svojoj vjernoj publici donosi odlične filmove. Filmoljupci već danas i sutra u sigurnosti svojih domova moći potpuno besplatno pogledati odličan nagrađivani obiteljski film i to u u sklopu programa nazvanog “Zarazno dobri filmovi”.

Prema odluci Civilnog stožera Karlovačke županije o odgađanju svih javnih okupljanja, KINO.hr lokacije naime privremeno ne rade. No, publici kod kuće neće biti dosadno jer će RADAR, kao nositelj KINO.hr aktivnosti, iz svog distribucijskog paketa izvući prave filmske bisere.

– U subotu, 14. ožujka, s početkom točno u podne, na www.KINO.hr omogućit ćemo besplatno gledanje sudionika Berlinskog filmskog festivala, dobitnika glavnih nagrada na najcjenjenijim festivalima dječjeg filma – amsterdamskom Cinekidu i Zlin Film Festivalu… a to je Los Bando – najavio je Marko Pekić, direktor poduzeća RADAR.

– Ovaj film sudjelovao je i na našim festivalima, primjerice pulskom i motovunskom, a za publiku smo pripremili zanimljive upitnike koje mogu ispuniti nakon gledanja filma i tako postati pravi mali filmski kritičari.

Film će se besplatno moći pogledati do nedjelje u 23:59 sati.

– Želja nam je da ovakav program skrene pažnju naših posjetitelja s napete svakodnevnice i da se opuste, zabave i svašta nauče uz dobre filmove, čak i u ovakvoj situaciji, kaže Pekić i najavljuje da će KINO.hr jedan “zarazno dobar film” donositi svakog vikenda dok kinodvorane budu zatvorene. #proširidalje

Pročitajte i ovo

SNIMA SE

Duga Resa u novoj Matanićevoj seriji: Kasar gotovo da glumi sebe