Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  12C° Karlovac

 • weather-image

  12C° Duga Resa

 • weather-image

  14C° Ogulin

 • weather-image

  13C° Ozalj

 • weather-image

  12C° Slunj

Međutim, ako ćemo biti objektivni i realni, nema samodostatnih ekonomija. Njemačka negdje pet do sedam puta hrane više uvozi, nego što izvozi, objasnio je analitičar Velimir Šonje Šonje: 'Ideja poljoprivrede koja sve spašava? To je romantizam' Vice Kendeš, Luka Juričić, Davor Kukec, Zvonimir Blaić, Yusuf Musa, Matteo Pranić i Ivan Antunović službeno više nisu igrači HNK Šibenik. Luka Juričić u ovoj sezoni bio je najbolji strijelac Šibenika, u 18 nastupa dao 8 golova u prvenstvu i dva u Kupu. Ivan Antunović odigrao je ukupno 41 utakmicu, dao 7 golova i imao dvije asistencije. Davor Kukec za Šibenik je u protekle dvije godine nastupio u 59 utakmica, zabio 21 gol i dodao 4 asistencije. HNK Šibenik na svojim je stranicama zahvalio Vici, Luki, Davoru, Zvonimiru, Yusufu, Matteu i Ivanu na svemu što su dali u šibenskom dresu i zaželio im puno zdravlja i uspjeha u nastavku karijere. Rastanak sa sedmoricom igrača Najprije je povećala grudi, a zatim je uslijedilo još desetak operacija. Sad radi kao web model jer je dala otkaz na mjestu recepcionerke jer je na tom poslu, tvrdi, izluđivala muškarce svojom aurom i karizmom Potrošila na operacije 900.000 kn: 'Ne mogu naći posao, moj vrući izgled izluđuje muškarce' Povezanost između sreće i starenja je čvrsta i duboka, a sve studije ukazuju na isti zaključak - stariji ljudi su sretniji, čak i kad se suočavaju sa problemima opadanja zdravlja i gubitka odnosa Sa starošću dolazi sreća, ali i manjak samopouzdanja te diskriminacija po starosnoj dobi

Županija JEDINE U ŽUPANIJI Podijeli

Kurikularna reforma od jeseni u OŠ Barilović i Prvoj osnovnoj školi Ogulin

U reformi će sudjelovati đaci prvih, trećih i sedmih razreda

Među 72 hrvatske škole u kojima će se od nove školske godine početi eksperimentalno provođenje kurikularne reforme su i dvije  osnovne škole s područja Karlovačke županije – Osnovna škola Barilović i Prva osnovna škola Ogulin.

Od rujna ove škole počinju tako s radom po novim kurikulumima, a bit će uključeni prvi, treći i sedmi razred osnovnih škola, te prvi razredi srednjih škola u odabranim školama diljem Hrvatske. Svi učenici i nastavnici koji će sudjelovati u ovome dobit će tablete, a ukupno će se reforma provoditi nad oko 8500 učenika i uključivati 1500 učitelja.

Škole su odabrane po principu da barem dvije budu iz jedne županije, a za projekt je osigurano 200 milijuna kuna.

Same škole neće morati izdvajati dodatna sredstva, a obrazovanje nastavnika počet će već nakon proljetnih praznika.

Pročitajte i ovo

STIGLI REZULTATI

U Karlovcu jedna novooboljela osoba, u Ogulinu svi negativni