Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  30C° Karlovac

 • weather-image

  29C° Duga Resa

 • weather-image

  28C° Ogulin

 • weather-image

  30C° Ozalj

 • weather-image

  29C° Slunj

Karlovac IZGUBLJENI U PRIJEVODU Podijeli

Mandić pozvao Tomašića da povuče ostavku: I dalje možemo surađivati

U zaštiti potrošača nema ekskluziviteta. I ja ih kao gradonačelnik štitim, kaže Mandić

Izgubili smo se u prijevodu, odgovorno tvrdim da nikoga nisam vrijeđao jer to nije moj način rada, samo nisam mogao prihvatiti neprimjeren način komunikacije.

Kaže gradonačelnik Damir Mandić komentiravši ostavku Željka Tomašića iz Vijeća za zaštitu potrošača Grada Karlovca nakon rasprave o odluci o naplati parkiranja. U tom trenutku priznaje da je njegov stav bio rezolutan. Za to je, smatra imao i dobar razlog.

Dio Tomašićevih sugestija je ugrađen u odluku o parkiranju

– Dva mjeseca smo se trudili i nastojali izbrusiti kvalitetnu odluku koja će obuhvatiti sve ono što se tiče parkiranja. Gospodin Tomašić je sudjelovao i u javnoj raspravi. On osobno je, znači bez drugih članova Vijeća potrošača primljen u gradsku upravu i nadležne službe su mu objasnile sve što ta odluka nosi. Odgovorno tvrdim da su u novoj odluci o cijeni parkiranja su uvažene i neke njegove sugestije. Istina Bog, ne u onom obimu u kojem je on htio. Imam dojam da je reagirao burno. Ali nema ekskluziviteta u zaštiti potrošača. Gradonačelnik grada Karlovac je isto tako zaštitnik potrošača i tako smo ovu odluku koncipirali, rekao je danas Radio Mrežnici gradonačelnik Mandić.

Javno je pozvao Tomašića da povuče ostavku, a to je kaže učinio isti dan  kada je i njemu stigla obavijest o ostavci.

– Nema potrebe, mislim da i dalje možemo surađivati. Ova odluka, ovakva kakva je, je najbolja moguća. Zaista smo se trudili obuhvatiti sve što parkiranje nosi, organizacija i naplata. S ovom odlukom, ovim cjenikom kako smo ga koncipirali, u džepovima građana grada Karlovca ostavili smo milijun kuna godišnje.

Pročitajte i ovo

PRIJE SVEGA

Sutra zatvoren Ruski put: “Snimat” će situaciju u karlovačkom podzemlju