Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  28C° Karlovac

 • weather-image

  28C° Duga Resa

 • weather-image

  27C° Ogulin

 • weather-image

  27C° Ozalj

 • weather-image

  27C° Slunj

U kampu u Savudriji nepoznati je počinitelj 27. lipnja tijekom noći otuđio dva električna bicikla Ghost s nosača kampera, te je time oštetio 38-godišnju njemačku državljanku za nekoliko desetaka tisuća kuna. Već sljedeće noći u turističkom naselju u Karigadoru otuđen je i električni bicikl Kellys Estima, koji se nalazio pored kampera, a time je 49-godišnja Poljskoj državljanki nastala materijalna šteta od više tisuća kuna. Na porečkom području počinitelji su pak otuđili četiri električna bicikla, i to u noći s 29. na 30 lipnja dva bicikla RSM Funbike koji su se nalazili međusobno vezani iza prikolice u kampu u Taru te 1. srpnja u kampu u Červaru, također međusobno povezane, bicikle KTM i Evo. Time su oštetili 54-godišnjeg njemačkog državljanina i 70-godišnjeg austrijskog državljanina za ukupno više desetaka tisuća kuna. Policija intenzivno traga za počiniteljima ovih kaznenih djela, a ujedno upozorava građane i turiste, koji sve više koriste električne bicikle, da poduzmu neke osnovne mjere samozaštite kako ne bi postali žrtve krađe bicikla. U slučaju da do toga ipak dođe, kako bi olakšati policiji traganje za počiniteljem savjetuju da ta prometala vlasnici barem fotografiraju. Uz to nije ni potrebno spominjati kako bi se ista trebala vezati sajlama kada se ostavljaju i slične druge mjere. Turistima kradu skupe bicikle Bit ću kao mali David koji je pobijedio bahatog i nepobjedivog Golijata i to s pomno odabranih pet kamenčića, poručio je Miroslav Škoro šefovima HDZ-a i SDP-a u novoj video poruci Škorina poruka Plenkiju i Beri: Puno ste mi zala učinili ovih dana, pokvarit ću vam planove Sabina Socol, koja trenutno živi u Parizu, odjenula je jednu od najsimpatičnijih retro kreacija - malu haljinu slavnog kockastog motiva te je stilizirala udobnim natikačama u kojima može voziti bicikl Slatka mala haljinica "vichy"uzorka idealna je za dane na užarenom asfaltu Čuo se tupi zvuk, komentar je na aplikaciji koja prati potrese. Neki su aplikaciju iskoristili u druge svrhe: 'Nisam ništa osjetio, ali ako kome treba kutna garnitura, možemo se dogovoriti. Cijena nije fiksna' Novi potres: Kuća mi je vibrirala

Karlovac GRADONAČELNIK KAŽE Podijeli

Mandić: Za zid na Korani Grad još nije dobio nikakav zahtjev

“Investitor mora podnijeti zahtjev nadležnom gradskom odjelu”

 – Mi u ovom trenutku na razini gradske uprave nismo dobili nikakav formalni, službeni zahtjev za gradnjom bilo kakvog zida. Obveza Grada Karlovca je čuvanje zakonitosti i procedura. Investitor mora podnijeti nadležnom gradskom odjelu zahtjev na kojeg onda Grad treba odgovoriti. Mi taj zahtjev još nismo dobili.

Rekao je danas za Radio Mrežnicu gradonačelnik Damir Mandić zamoljen da komentira zahtjeve građanske inicijative “Spasimo Koranu” osnovane zbog najave izgradnje 2,5 metra visokog i 195 metara dugog zida oko budućeg hotela na Korani.

– Razumije reakcije građana odnosno građanske inicijative. Čini mi se da se svi slažemo u jednom, a to je da i investitor i građanska inicijativa, a i Grad Karlovac smatraju da na prostoru Korane treba jedan reprezentativan hotel. Mislim da je to dobro. S druge strane obveza Grada Karlovca je čuvanje zakonitosti odnosno procedura. Ja kao gradonačelnik to mogu jamčiti da sukladno prostornim planovima ćemo se mi i ponašati. Treća stvar, s obzirom da je građanska inicijativa izišla s određenim priopćenjima, a čini mi se da idu neke informacije koje nisu do kraja točne, moj ured je otvoren i ja sam na raspolaganju. Ako ima bilo kakvih nejasnoća što se tiče Grada Karlovca neka se obrate i mi ćemo s njima podijeliti one informacije koje imamo, rekao je Mandić.

A jedina informacija koju u Gradu za sad imaju je da još uvijek čekaju da investitor podnese zahtjev za izgradnju zida.

Kako je sam Nikola Hanžel još 3. svibnja za Radio Mrežnicu izjavio, bez zida za obranu od poplava ne može se početi s izgradnjom hotela, a za zid ima dozvole.

Pročitajte i ovo

U PETAK I SUBOTU

Geotehnički istražni radovi na klizištu sv. Ana