Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  0C° Karlovac

 • weather-image

  -0C° Duga Resa

 • weather-image

  -1C° Ogulin

 • weather-image

  -1C° Ozalj

 • weather-image

  -1C° Slunj

Karlovac PRAVA POTOŠAČA Podijeli

Marina Novaković Matanić nova predsjednica Udruge za zaštitu potrošača Grada Karlovca

Svi se mogu javiti u Savjetovalište Udruge kako bi dobili informacije o zaštiti vlastitih prava kao potrošača

Udruga za zaštitu potrošača Grada Karlovca-Korana od sada ima novo vodstvo. Na skupštini je umjesto dosadašnje predsjednice Anamarije Černjević, izabrana je Marina Novaković Matanić, za potpredsjednika Miroslav Delić, a za tajnicu Anamarija Černjević.

Novaković Matanić novo je staro lice isprofilirano u borbi za prava građana. Kako kaže, posljednjih nekoliko mjeseci politički se pasivizirala, no nije napustila svoju matičnu političku stranku. Tko zna, možda u budućnosti ponovno vidimo kao aktivnu političarku. Ipak, sada joj je prioritet udruga i aktivna borba za zaštitu prava potrošača. Svi za sada upite mogu slati na e-mail adresu: potrosac.karlovac@gmail.com, a mogu i zvati na broj telefona 0992491877 od 09:00 do 18:00 sati.

Prva aktivnost kojoj će se posvetiti nova predsjednica Udruge jest aktiviranje Savjetovališta za građane. Posebno žele pomoći starijim građanima koji često puta znaju biti oštećeni i prevareni.

-I do sada su građane najviše mučili teleoperateri, te rok za reklamaciju u velikim trgovačkim centrima. brinu ih i računi, odnosno nezadovoljni su uslugama gradskih tvrtki. Često su znali dolaziti i s ovrhama, no važno je naglasiti da se time udruga ne može baviti. Time se bave odvjetnički uredi i odvjetničke tvrtke, pojašnjava Novaković Matanić.

Za dva tjedna održat će se sastanak Upravnog odbora gdje će vodstvo dogovoriti daljnje smjernice rada, a već su u planu i novi projekti.

Pročitajte i ovo

ŽIDOVI U KARLOVCU

Obilježen Dan sjećanja na žrtve Holokausta: Jedan je to od najvećih zločina u povijesti čovječanstva