Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  20C° Karlovac

 • weather-image

  20C° Duga Resa

 • weather-image

  19C° Ogulin

 • weather-image

  19C° Ozalj

 • weather-image

  19C° Slunj

Županija PREDIZBORNE AKTIVNOSTI Podijeli

Martina Furdek Hajdin i službeno HDZ-ova kandidatkinja za županicu Karlovačke županije

Lokalni izbori su 16. svibnja

Martina Furdek Hajdin službeno je danas, u Kući HDZ-a u Karlovcu, objavila svoju kandidaturu za županicu Karlovačke županije na svibanjskim lokalnim izborima.

Protekle četiri godine, kao zamjenica župana, a onda i županica, Furdek Hajdin je ocijenila uspješnima unatoč brojnim izazovima poput COVID-a, ostavke župana i potresa…

-Zaista smatram da smo pronašli odgovore, da je županijska uprava i cijeli sustav odolio ovim izazovima. Županija nam je stabilna, stabilan je i proračun, ljudi rade vrlo savjesno i angažirano i ja im se ovim putem zahvaljujem. Voljela bih da i u idućem mandatu ostane taj timski duh.

Jako gospodarstvo i ujednačeni razvoj sela i gradova

Ako osvoji novi mandat, kaže, naglasak će biti na daljnjnem osnaživanju gospodarstva i ujednačenom razvoju svih dijelova županije.

-Živim za to da gledamo mlade obitelji koje imaju svoje radno mjesto, koje su zadovoljne s onim što rade, da se osjećaju korisnima, da su dobro plaćeni i vrednovani za svoj rad, a da im djeca odrastaju u jednom sigurnom i kvalitetnom okruženju. Da studenti nalaze sigurnost, iako prolaze svijetom i upoznaju što je u Europi i “preko oceana”, ali da imaju potrebu i želju vratiti se u našu županiju te ovdje nastaviti živjeti. Duboko se nadam da će ovaj optimizam i vjeru da je to moguće i ostvarivo, shvatiti svaki pojedinac i građanin naše županije.

HDZ za sad nije izašao s kandidatima za zamjenike župana, ali kažu da hoće, uskoro.

Lokalni izbori su 16. svibnja.

 

Pročitajte i ovo

ZABAVA NA RIJECI

Ljeto na Mrežnici prepuno događanja: škola plivanja, supovi, i tradicionalni vaterpolo