Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  21C° Karlovac

 • weather-image

  20C° Duga Resa

 • weather-image

  20C° Ogulin

 • weather-image

  20C° Ozalj

 • weather-image

  20C° Slunj

Županija POMOĆ MLADIMA Podijeli

Martina & Martina: Županija sufinancira školovanje štićenice Doma za djecu

Županija poziva sve zainteresirane privatne i poslovne subjekte da se uključe u ove akcije u kojima se školuju djeca bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

Dvanaestogodišnja Martina, štićenica Doma za djecu Vladimir Nazor u svom će školovanju imati pomoć i Karlovačke županije.

Martina je tako dobila priliku za obrazovanje i osamostaljenje, a svoju imenjakinju, županicu Furdek Hajdin je i posjetila.

Kako su kazali iz Karlovačke županije, uključili su se u sufinanciranje Martininog školovanja, obzirom da privatni subjekt nije bio u mogućnosti nastaviti sufinanciranje.

Svoj djeci koja su smještena u Domu omogućuje se daljnje školovanje, usavršavanje i upisivanje fakulteta kada navrše 18 godina odnosno odlaze iz Doma i stvaraju vlastiti put. Karlovačka županija jedna je od brojnih poslovnih i privatnih subjekata koji na ovaj način daju mogućnost obrazovanja i osamostaljenja mladih ljudi pred kojima je cijeli život.
-Naša je dužnost brinuti o svim građanima Karlovačke županije i na tome želim neumorno raditi. Srce mi je puno kada znam da postoji način da ovim malenim anđelima pomognemo da stvaraju svoj put, da uče i rade. Kada takvo nešto uspijemo, onda znam da radimo dobar posao, rekla je županica Furdek Hajdin.

Dvaestogodišnja Martina zahvalila je županici što je Županija nastavila sufinancirati njezino školovanje, a sama Županija poziva sve zainteresirane privatne i poslovne subjekte da se uključe u ove akcije u kojima se školuju djeca bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

 

Pročitajte i ovo

ZAUSTAVI SE VATRO

Naši vatrogasci s Dinare: Odrađuju vrhunski posao u ekstremnim uvjetima