Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  21C° Karlovac

 • weather-image

  21C° Duga Resa

 • weather-image

  21C° Ogulin

 • weather-image

  21C° Ozalj

 • weather-image

  20C° Slunj

Crna kronika MORH TVRDI Podijeli

Migrant iz Maroka na Vojnom poligonu u Slunju nogu ozlijedio skokom u ponor

Migranta su u skupini s još šestoricom pronašli pripadnici Hrvatske kopnene vojske. Skočio je kad su mu vojnici pokušali utvrditi identitet

Migrant (27) iz Maroka koji je s Vojnog poligona u Slunju ozlijeđen doveden u Opću bolnicu Karlovac, a o čemu je Radio Mrežnica jutros prva izvjestila, sam se ozlijedio kada je skočio u ponor dubok tri metra.

Ukratko se to da iščitati iz priopćenja Ministarstva obrane. Naime, pripadnici Hrvatske kopnene vojske su u noći s ponedjeljka na utorak, tijekom redovnog osiguranja vojnog poligona „Eugen Kvaternik“ pronašli skupinu od sedam osoba, stranih državljana, koji su neovlašteno ušli na prostor poligona.

Dok su im vojnici pokušavali utvrditi identite, jedan od njih pokušao je pobjeći, kažu dalje u MORH-u “te je skočio s litice u ponor dubine tri metara”.

– Tijekom pada navedena osoba je zadobila ozljedu noge te su joj pripadnici Hrvatske vojske odmah pružili prvu pomoć i imobilizirali nogu. Ozlijeđeni je predan djelatnicima Hitne medicinske pomoći koja je ga je prevezla u Opću bolnicu Karlovac na daljnju obradu. Ostale osobe zatečene na vojnom poligonu “Eugen Kvaternik” na Slunju su, sukladno propisanim procedurama, predane policijskim službenicima Policijske postaje Slunj na daljnje postupanje.

Očevid na mjestu događaja provele su i vojna i civilna policija.

Pročitajte i ovo

POŽARI NE PRESTAJU

Zabrane i upozorenja bez rezultata: Jučer gorjelo 9 požara na otvorenom