Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  19C° Karlovac

 • weather-image

  19C° Duga Resa

 • weather-image

  19C° Ogulin

 • weather-image

  19C° Ozalj

 • weather-image

  19C° Slunj

Karlovac PRED ŠUTNJU Podijeli

Mikulandrić i Petračić: Izađite na izbore, posebno mladi i birajte opciju za bolju budućnost

Kada Štef i ja budemo na čelnim pozicijama županije i grada onda ćemo odlično surađivati i to će biti jako dobra kombinacija

U nedjelju glasajte za opciju koja nas vodi u bolju budućnost, poručili su SDP kandidat za župana Stjepan Mikulandrić i nezavisni kandidat za gradonačelnika Karlovca Davor Petračić na završnoj pressicu uoči drugog kruga lokalnih izbora.

-Kada Štef i ja budemo na čelnim pozicijama županije i grada onda ćemo odlično surađivati i to će biti jako dobra kombinacija, ne samo za Karlovac i našu županiju. Čekamo i da Tomašević pobijedi u Zagrebu i da tako postignemo cilj da se grad Karlovac uspješno, snažno i jeftino poveže s glavnim gradom i da postanemo grad ugodan za život i s uvjetima za gospodarstvo, rekao je Petračić.

Ako pobijedi nada se haklu s Mandićem, a ako ne pobijedi, haklat će s a svojim društvom

Ako postane gradonačelnik europske projekte poput aglomeracije i Edisona ne misli zaustavljati već ubrzati. To isto planira i s projektom rekonstrukcije D6 za čije kašnjenje i neorganiziranost na gradilištu krivi gradsku vlast s aktualnim gradonačelnikom.

Bit će tijesno, ali Petračić uvjeren u pobjedu pa planira hakl s Mandićem

Iako za Karlovac nema anketa, Petračić očekuje tijesnu pobjedu.

-Pošto je HDZ u padu, a mi ipak u nekakvom rastu mislim da će se to svesti na stotinjak glasova koji će odlučivati o konačnim pobjednicima, kaže.

Još jednom apeliraju na birače da u što većem broju izađu na izbore. Stjepan Mikulandrić posebno poziva mlade.

-Oni moraju odlučiti o svojoj budućnosti, oni na ovim izborima imaju priliku odlučiti u kojem će smjeru i dinamikom grad Karlovac ići. Davor je osoba koja je sposobna, spremna i voljna promijeniti model upravljanja. Da grad Karlovac ide bržim tempom, a ne da jedan dan imamo poplavu ministara i poplavu otvaranja radova, a kad se kamere ugase nestaju i strojevi i radnici, rekao je Mikulandrić.

Pročitajte i ovo

ATLETIKA

Bruno Belčić državni prvak na 3000 metara sa zaprekama s rekordom prvenstava Hrvatske, Helena Valentić srebrna u istoj disciplini