Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  5C° Karlovac

 • weather-image

  5C° Duga Resa

 • weather-image

  5C° Ogulin

 • weather-image

  5C° Ozalj

 • weather-image

  5C° Slunj

Sport TENIS Podijeli

Mladi članovi Teniskog kluba Karlovac u Zadru se družili sa Đokovićem, Čilićem i ostalim zvijezdama Adria Toura

Nela Ban i Lucija Vojak imale su priliku izmijeniti nekoliko udaraca s trenutno najboljim tenisačem svijeta.

Mladi tenisači Karlovca sudjelovali su na Kid’s Dayu u sklopu Adria Toura u Zadru i družili se s Novakom Đokovićem, Marinom Čilićem i ostalim poznatim igračima koji učestvuju na ovoj manifestaciji.

Desetoro mladih članova karlovačkog kluba imalo je priliku iz prvog reda gledati vrhunske svjetske igrače predvođene Đokovićem, Čilićem, Ćorićem, Zverevom, Dimitrovom i Rebljovom, a uz gledanje treninga i egzibicijskih mečeva, na Kid’s Dayu na zadarskom Forumu izmijenili su i nekoliko udaraca sa sudionicima ove teniske karavane.

Dvije najmlađe djevojčice na ovom izletu, Nela Ban i Lucija Vojak, izmijenile su nekoliko udaraca i s Novakom Đokovićem.

– Bilo je super! Novak nam je nakon poena rekao ‘bravo’, a to sigurno nikada neću zaboraviti – rekla je oduševljena Lucija.

Uz Ban i Vojak, na Adria Touru bili su i Ivano Alić, Luka Basar, Petra Bišćan, Ivor Gačić, Joško i Julijan Jakin, Nika Mrzljak i David Smokrović. Neke od njih već ovog vikenda u Vrbanićevu perivoju čeka nastup na Prvenstvu Središnje Hrvatske do 12 godina.

Pročitajte i ovo

FUTSAL

‘Radnice’ uspjele parirati Siščankama, ali ipak upisale minimalni poraz