Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  17C° Karlovac

 • weather-image

  18C° Duga Resa

 • weather-image

  17C° Ogulin

 • weather-image

  16C° Ozalj

 • weather-image

  18C° Slunj

Hrvatska VUNDERKIND ZA VALORANT Podijeli

Mladi Karlovčanin kao jedini Hrvat odlazi na finale svjetskog prvenstva esporta na Islandu. Bravo Domi!

Domagoj Fancev jedini je hrvatski gejmer, ali i s područja bivše države koji će krajem svibnja nastupiti na finalu SP-a na Islandu

Nevjerojatan uspjeh u svijetu esporta postigao je mladi 17-godišnji Karlovčanin Domagoj Fancev. Domi se kao član Teama Fnatic iz Londona plasirao na finale svjetskog prvenstva u ovom sve popularnijem sportu među mladima! 

Radio Mrežnica nedavno je objavila priču o ovom sjajnom mladiću koji je rano krenuo putevima slave i postao jedan od trojice top igrača igrice Valorant na svijetu te ušao na velika vrata u svijet gejmera.

Domi preksutra leti na Maltu gdje će biti na desetodnevnim pripremama pred finale SP-a koje počinje 24. svibnja i traje do 30. svibnja. U finalu će biti 10 ekipa, najboljih među najboljima, dva brazilska tima, dva europska, 2 iz Sjeverne Amerike, te po jedan iz Japana, Koreje, kao i jedan predstavnik Latinske Amerike i iz južne Azije.

U Domijevoj ekipi su dvojica Britanaca, Čeh i Finac, a on će kao jedini Hrvat časno braniti boje domovine, ali i svog Karlovca. I ne samo to, već je Domi jedini na finalu SP-a od svih i s područja bivše države pa je tako Karlovac doista dobio vunderkinda na kojeg može biti ponosan.

Sretno Domi koji je doista na najboljem putu da svom nicku doda i Grand kao što smo to prije 3 mjeseca i prognozirali. 🙂

Pročitajte i ovo

PSST

Subotu u ponoć počinje izborna šutnja