Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  14C° Karlovac

 • weather-image

  14C° Duga Resa

 • weather-image

  16C° Ogulin

 • weather-image

  15C° Ozalj

 • weather-image

  14C° Slunj

Županija MOŽE PRANJE I FRIZURA Podijeli

“Možemo i bez dućana, ali ne i bez frizera”

Neke klijentice su bile toliko uzbuđene zbog odlaska frizeru da nisu mogle spavati

Karlovački Frizerski salon Merlinka drugu fazu popuštanja mjera i ponovni početak rada dočekao je spreman kao i mnogi drugi. Iako mjesec i pol dana nisu radili, redova danas nije bilo. Razlog – na vrijeme su obavijestili svoje klijente o novom načinu rada.

-Radimo sa maksimalno smanjenim kapacitetom, maksimalno nam je pet klijenata u salonu u isto vrijeme, četiri klijenta su sa stilistima, a peti klijent može biti samo ako ima boju na glavi u čekaoni. Svi su naručeni na sat vremena i imamo dovoljno vremena za odrađivanje jednog klijenta tako da se ne može desiti više klijenata u isto vrijeme. Znači, strogo se pridržavamo pravila naručivanja i knjige narudžbe tako da nam je sve organizirano u milisekundu, kaže vlasnik Ivica Pavlačić.

A telefon za narudžbe ne prestaje zvoniti. -Telefon zvoni danas od 6 ujutro, a u nedjelju smo imali 38 propuštenih poziva tako da će danas biti žestok dan dok se svi ne naruče ovih mjesec dana unaprijed, a onda će se vjerojatno stvari vratiti u normalu.

Fućkaš i hranu i sve

Oni klijenti koji su imali termin u vrijeme dok salon nije radio sada su prvi došli na red. Po onome što su nam rekli, jedva su dočekali.

-Nisam mogla spavati od uzbuđenja što idem frizeru, rekla nam je jedna Karlovčanka.

Vrijeme bez frizera mnogima je bilo kao prava noćna mora. -U mjesec i pol dana bilo mi je grozno. Što bi rekla moja kolegica: Bez svega se može, ali bez frizera ne može.

-Baš je bilo neugodno i nezgodno, morali smo se sami farbati, ali šišati nismo mogli sami. Jedva smo dočekali, uzbuđena sam do beskraja. -Zadnji put sam bila kod frizera u drugom mjesecu, to je užas, katastrofa, mislim da su od svega najviše frizeri bili traženi, fućkaš i hranu i sve,  govore kroz smijeh žene koje smo danas zatekli u salonu.

Budimo legalisti – nemojte koristiti usluge na crno

Odlazak frizeru sada ima nova pravila.  Mora se poštovati  dogovoreni termin, na ulazu u salon obavezna je dezinfekcija ruku, klijenti mogu nositi masku, a ako nemaju svoju dobit će je u salonu. Sve Kako bi se sačuvalo zdravlje. No, vlasnik Merlinke apelira na još nešto.

-Svi znate kako je sad u ovom vremenu najvažnije za sve da svi budemo legalisti, da se svi računi izdaju i da vi kao klijenti, gdje god da ste, ne samo kod nas, uzimate svoje račune. Jer država je itekako ispraznila svoju kasu i molim vas, nemojte koristiti usluge na crno, pogotovo ne frizerske.

Pročitajte i ovo

KORONA U KARLOVAČKOJ ŽUPANIJI

Jedna pozitivna osoba u Ogulinu, u Karlovcu svi negativni