Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  18C° Karlovac

 • weather-image

  18C° Duga Resa

 • weather-image

  16C° Ogulin

 • weather-image

  17C° Ozalj

 • weather-image

  17C° Slunj

Život SAJAM ZA SURADNJU Podijeli

Na bihaćkom ekološkom sajmu i karlovački izlagači

Sajam je namijenjen tvrtkama iz prehrambene, drvne, tekstilne i drugih industrija i djelatnosti, posebno onih vezanih uz ekološku proizvodnju hrane

U Bihaću je otvoren 18. Međunarodni ekološki sajam EKOBIS 2021 koji je ove godine okupio preko 250 izlagača iz Bosne i Hercegovine i zemalja regije, Hrvatske, Slovenije, Austrije, Srbije, Crne Gore i drugih.

Sudjeluju i karlovački izlagači kroz promociju promotivnih materijala na zajedničkom štandu.

EKOBIS je sajam izložbeno-prodajne orijentacije, namijenjen tvrtkama iz prehrambene, drvne, tekstilne i drugih industrija i djelatnosti, posebno onih vezanih uz ekološku proizvodnju hrane, proizvodnju ekoloških tehnologija i opreme za zaštitu okoliša.  Sajam redovito ima bogat popratni stručni program,  pri čemu je središnja tema ove godine elektromobilnost.

S obzirom da Županijsku komoru Karlovac i organizatora sajma, Privrednu komoru Unsko sanskog kantona već 23 godine veže sporazum o komorskoj suradnji, sudjelovanje na bihaćkom sajmu redovito se koristi i za poslovne susrete komorskih predstavnika i predstavnika članica s kantonalnim poduzetnicima i institucijama, pa se takve aktivnosti očekuju i ove godine.

Pročitajte i ovo

SAMO NEK JE DJECE

Rečica će dobiti vrtić po istom prinicipu kao Mahično. Grad ga prijavljuje za EU novce