Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  7C° Karlovac

 • weather-image

  7C° Duga Resa

 • weather-image

  6C° Ogulin

 • weather-image

  6C° Ozalj

 • weather-image

  6C° Slunj

Županija SDP BIRA Podijeli

Na čelo SDP-a u Karlovačkoj županiji stiže Ogulinac: Domitrović jedini kandidat

U Karlovcu dvije žene kandidatkinje za šeficu stranke: Planinac i Malović

U cijeloj Hrvatskoj pa tako i u Karlovačkoj županiji SDP-ovci sutra biraju nova vodstva općinskih, gradskih i županijskih organizacija – predsjednike, potpredsjednike i odbore.

Ono što se već sada sa sigurnošću može reći jest da će SDP u Karlovačkoj županiji preuzeti gradonačelnik Ogulina Dalibor Domitrović. Protukandidata nema. Domitrović je i jedini kandidat za mjesto predsjednika ogulinskog SDP-a pa će, izvjesno je, u stranci obnašati i tu funkciju.

Za mjesto potpredsjednika županijske organizacije natjecat će se tri kandidata: Biserka Vranić, Srećko Curman i Josip Benčić. Biraju se dva.

U Karlovcu za mjesto predsjednika odnosno predsjednice utrkuju se dvije kandidatkinje – Dragica Malović i Ehlimana Planinac. Obje su gradske vijećnice. Zamjenici jednoj od njih žele biti Alen Benković, Zoran Brkić i Tomislav Novak od kojih će samo dvojici to i uspjeti.

U Dugoj Resi stvar je jasna i prije izbora jer za predsjednicu se kandidirala jedino Katarina Srakočić, a za njenog potpredsjednika Mladen Palajsa.

Isto je i u Slunju gdje su Damir Vuković i Vjekoslav Žalac jedini kandidati za predsjednika odnosno potpredsjednika gradske organizacije SDP-a te u Ozlju gdje se za predsjednika kandidirao Igor Grgić, a za potpredsjednicu Biserka Vranić.

Do 18 sati SDP-ovci bi trebali dati glasove svojim kandidatima, a nakon toga vrlo brzo bit će poznati i rezultati.

 

Pročitajte i ovo

NOVI POSAO

Jelić asistent na karlovačkom Veleučilištu na određeno vrijeme