Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  7C° Karlovac

 • weather-image

  7C° Duga Resa

 • weather-image

  6C° Ogulin

 • weather-image

  6C° Ozalj

 • weather-image

  6C° Slunj

Život FINALNO ASFALTIRANJE Podijeli

Od 1. do 8. prosinca zatvorena D6 od križanja s Ulicom Gornja Jelsa do Ulice Borlin

Od sutra zatvorena dionica Gornja Jelsa – Borlin, a od 6. prosinca i Ljubljanska do pivovare

Državna cesta D6 od sutra 1. do srijede 8. prosinca, bit će zatvorena za promet i to od križanja s Ulicom Gornja Jelsa do početka Ulice Borlin. Na četiri dana bit će zatvorena i dionica od Ljubljanske i Žumberačke do pivovare.

Razlog su završni radovi na projektu rekonstrukcije D6 na dionici Stative – Borlin u Karlovcu. Točnije, zbog pripreme za asfaltiranje i samog asfaltiranja pet radnih dana se spomenutim dionicama neće moći.

Vožnja obilaznim pravcima

Hrvatske ceste su danas obavijestile kako će zbog zatvaranja dionice od Jelse do Borlina alternativni pravci za vozila do 3,5 tone nosivosti iz smjera Netretića prema Karlovcu biti od raskrižja ulice Borlin i Ožujske do ulice Velika Jelsa potom ulicom Budin pa Žumberačkom do D6 ili D228.

Od Karlovca prema Netretiću ići će se Žumberačkom u ulicu Janka Matka, Gornjom Jelsom, Tucibatima, Malom Jelsom pa natrag na D6.

Vozila iznad 3,5 tone koja su u tranzitu iz pravca Bosiljeva i Justovskog Broda će se preusmjeravati na izlaz s A1 u Karlovcu, a oni koji dolaze iz pravca Zagreba ili Rijeke preusmjeravat će se na izlaz Novigrad.

Četiri radna dana i za asfaltiranje od Ljubljanske do pivovare

Od 6. do 15. prosinca asflatirat će se i od raskrižja Ljubljanske i Žumberačke do ulaza u pivovaru pa se ni tom dionicom neće moći prolaziti. Obilazak je preko Drežnika i Brodaraca do Donje odnosno Gornje Jelse i obrnuto. Kamionski promet će biti preusmjeren na autocestu.

Iz Hrvatskih cesta napominju kako će u slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta asfaltiranje na obje dionice biti odgođeno za sljedeći povoljni dan.

Foto: Arhiva RM

Pročitajte i ovo

NOVI POSAO

Jelić asistent na karlovačkom Veleučilištu na određeno vrijeme