Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  14C° Karlovac

 • weather-image

  13C° Duga Resa

 • weather-image

  14C° Ogulin

 • weather-image

  13C° Ozalj

 • weather-image

  10C° Slunj

Karlovac ON LINE ZAHTJEV Podijeli

Na propusnica@karlovac.hr slati zahtjeve

Stožer civilne zaštite grada Karlovca izdaje propusnice iz vitalnih obiteljskih razloga

OTVORENA NOVA EMAIL ADRESA ZA IZDAVANJE PROPUSNICA – propusnica@karlovac.hr

S obzirom na veliki broj zahtjeva i u cilju smanjenja fizičkog dolaska u gradsku upravu Grada Karlovca, otvorena je nova mail adresa propusnica@karlovac.hr na koju građani mogu slati svoje zahtjeve. Putem iste te mail adrese zahtjevi će im biti i poslani.

Zahtjeve za propusnice građani mogu preuzeti putem službene web stranice Grada Karlovca https://www.karlovac.hr/novosti/propusnica-za-odlazak-iz-mjesta-prebivalista/21985, popuniti je i predati na gore navedenu adresu.

Molimo građane da u što većoj mjeri koriste elektronički način komunikacije u cilju smanjenja socijalnih kontakata, a samo u slučaju kranje nužnosti da koriste osobni dolazak.

Osobe kojima su propusnice izdane elektronskim putem koriste ih na način da ih isprintaju ili imaju u elektroničkom obliku (npr. na mobilnim uređajima).

Ponavljamo, Stožer civilne zaštite grada Karlovca izdaje propusnice iz vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama ili kupnje hrane i osobnih potrepština. Propusnice se izdaju maksimalno restriktivno i u slučaju krajnje nužnosti.

Još jednom ponavljamo da propusnice nisu potrebne za kretanje unutar granica Karlovca.

Ovim putem pozivamo građane na razumijevanje i strpljenje kod odgovora na upite za propusnice te jednako tako na poštivanje svih mjera prvencije i zaštite koje su propisane.

Pročitajte i ovo

OGRANIČENO

Karlovačka dvorana otvara vrata ovog vikenda, naravno uz mjere