Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  18C° Karlovac

 • weather-image

  18C° Duga Resa

 • weather-image

  18C° Ogulin

 • weather-image

  18C° Ozalj

 • weather-image

  15C° Slunj

Sport SPORT I KORONAVIRUS Podijeli

Nacionalni savezi redom obustavljaju sportska natjecanja u zemlji na svim razinama

Međunarodna natjecanja u Hrvatskoj te ligaška natjecanja na svim razinama obustavljena su do 31. ožujka ili 1. travnja.

Nakon današnjeg sastanka u Središnjem državnom uredu za sport, obustavljena su gotovo sva sportska natjecanja u Republici Hrvatskoj.

Nogometni savez Karlovačke županije, koji pod svojom ingerencijom ima Četvrtu ligu Središte i županijske lige, jutros je objavio da će se natjecanja održavati prema rasporedu, ali bez gledatelja. Slično je najavio i Hrvatski odbojkaški savez, dok je Hrvatski kuglački savez odmah objavio da se odgađaju sva kuglačka i bowling natjecanja u svim ligama do daljnjega.

U toku dana smo doznali i da su odgođena taekwondo natjecanja, a nakon današnjeg sastanka u Središnjem državnom uredu za sport, a uvažavajući preporuke stožera civilne zaštite, sva svoja natjecanja obustavili su Hrvatski košarkaški savez, Hrvatski rukometni savez i Hrvatski odbojkaški savez. Reagirao je potom i Hrvatski nogometni savez, koji je prvotnu odluku o igranju bez gledatelja, promijenio također u obustavu svih nogometnih natjecanja u Republici Hrvatskoj do 31. ožujka.

Središnji državni ured za sport na današnjem je sastanku preporučio da se otkažu sva međunarodna natjecanja u Hrvatskoj, te sva nacionalna natjecanja na svim razinama, za što je zadužio nacionalne saveze i krovne sportske udruge, kao i da se otkažu sva putovanja na međunarodna natjecanja, pogotovo ona na ugroženim područjima.

Kako trenutno stoje stvari, Hrvatski stolnoteniski savez ostao je kod odluke da se susreti Superlige i Prve hrvatske lige za seniorke i seniore igraju, ali bez gledatelja, no moguće je da i tu dođe do korekcije odluke.

Pročitajte i ovo

ODBOJKA

HOS potvrdio svoje odluke o sezoni 2019/2020., Karlovčanke definitivno ostaju prvoligašice