Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  32C° Karlovac

 • weather-image

  32C° Duga Resa

 • weather-image

  31C° Ogulin

 • weather-image

  31C° Ozalj

 • weather-image

  31C° Slunj

Život RAZLOG VIŠE ZA ZAUSTAVLJANJE Podijeli

Nakon McDonald’sa na odmorištu Vukova Gorica otvoren i Fresh Corner

Na raspolaganju svježa kava, sokovi i salate, svježe pečeni pekarski proizvodi, na licu mjesta pripremljeni sendviči i sladoledi

Samo koji tjedan nakon otvaranja prvog McDonald’s restorana i McCaffea na A1, na istom odmorištu, Vukova Gorica, INA je otvorila svoj jednistveni gastro kutak Fresh Corner.

-Savršena kombinacija Fresh Cornera i McDonald’sa na Vukovoj Gorici zadovoljit će ukuse svih kupaca u pokretu, a ugodan ambijent garantira vrhunski odmor na putovanju. Istovremeno INA Vukova Gorica nudi mogućnost kupcima da se na jednom mjestu opskrbe kvalitetnim gorivima i drugim proizvodima ili koriste jedinstvene usluge Fresh Cornera na Vukovoj Gorici, čulo se na današnjem svečanom otvorenju.

Vjerujem da će Vukova Gorica postati vrhunska destinacijska lokacija na cestovnom pravcu prema jadranskoj obali i u povratku te idealno mjesto za odmor i kupnju, poručio predsjednik Uprave Ine Sándor Fasimon

U Fresh Corneru posjetitelji će imati na raspolaganju vrhunsku svježu kavu, svježe sokove i salate, svježe pečene pekarske proizvode, na licu mjesta pripremljene sendviče i sladolede. Ponuda je dodatno proširena u suradnji s vrhunskim gastro stručnjacima pa će posjetitelji imati priliku probati i različita topla jela. U sklopu maloprodajnog mjesta tu su i razne druge usluge poput usluge Aircasha i Paysafecarda, dostave paketa ili plaćanja računa.

Na svim lokacijama INA-e na snazi su sve aktualne upute i mjere Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske. Posjetitelje pozivaju da stanu na Vukovoj Gorici i potraže okrijepu, ali uz odgovorno ponašanje i poštivanje svih mjera.

Pročitajte i ovo

POGOĐEN SNAJPEROM 1991.

Sjećanje na Gordana Lederera: Prije 29 godina pokušao ga je spasiti i današnji ministar Medved