Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  16C° Karlovac

 • weather-image

  16C° Duga Resa

 • weather-image

  15C° Ogulin

 • weather-image

  16C° Ozalj

 • weather-image

  15C° Slunj

Karlovac PROVJERITE Podijeli

Nazovite Čistoću Karlovac ako ste mailom zatražili kontejner, a niste ga dobili

Utvrđeno je kako su se u razdoblju od 25. siječnja do 19. veljače pojavljivale povremene tehničke poteškoće u sustavu zaprimanja e-zahtjeva

Karlovčani koji su u razdoblju od 25. siječnja do 19. veljače podnijeli e-zahtjev za kontejner za glomazni otpad od danas mogu zvati Čistoću Karlovac i provjeriti je li njihov zahtjev zaprimljen.

Ne radi se o ustaljenoj poslovnoj praksi već o tehničkim poteškoćama u sustavu elektronskog zaprimanja zahtjeva koji su se pojavili u tom razdoblju.

-Tijekom provjere funkcioniranja sustava zaprimanja zahtjeva za odvoz glomaznog otpada putem e-zahtjeva, utvrđeno je kako su se u razdoblju od 25. siječnja do 19. veljače o.g. pojavljivale povremene tehničke poteškoće u sustavu zaprimanja e-zahtjeva, kažu u Čistoći.

Poteškoće brzo otklonjene i elektronski zahtjevi sada funkcioniraju

Zato mole građane koji su zahtjev podnijeli putem web stranice www.cistocaka.hr ih kontaktiraju telefonski na broj 047/613 – 318 (radnim danom od 7 – 13h).

-Kako bismo otklonili eventualne propuste u zaprimanju e-zahtjeva za odvoz glomaznog otpada u navedenom razdoblju. Zahvaljujemo građanima na razumijevanju, dodaju u Čistoći i napominju kako su odmah po utvrđivanju poteškoća krenulo s njihovim otklanjanjem.

U kratkom su roku i otklonjene zbog čega građani sada mogu uobičajeno koristiti e-zahtjev za naručivanje odvoza glomaznog otpada na Čistoćinoj web stranici.

Foto ilustracija/Arhiva RM

Pročitajte i ovo

BIJEG KOD CRKVE

Vozač u bijegu nakon što je jučer navečer u Dugoj Resi srušio biciklista