Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  2C° Karlovac

 • weather-image

  2C° Duga Resa

 • weather-image

  1C° Ogulin

 • weather-image

  1C° Ozalj

 • weather-image

  1C° Slunj

Crna kronika POTRAGA Podijeli

Nedjelja donosi nastavak potrage za dvojicom Karlovčana nestalih u Korani

Kobni trenutak bio je prema svemu sudeći dolazak na slap koji je čamac “okrenuo”, a trojica prijatelja su ispala

Nedjelja ujutro donijet će nastavak potrage za dvojicom Karlovčana koji su se prevrnuli u čamcu na ušću Mrežnice u Koranu na Turnju. Njihov čamac popodne je pronađen u Brođanima, mjestu smještenom na rijeci Kupi.

Dvojica za kojima se traga u čamcu su bili s trećim prijateljem koji se spasio i isplivao iz rijeke nakon što ih je poklopio val nabujale rijeke, o čemu smo izvijestili. Kako nam kažu njihovi prijatelji, njih trojica krenuli su s Gaze, a opisuju ih kao ljude redom vične rijekama i čamcima i s puno iskustva.

Kad su stigli do Turnja, dogodio se zao trenutak. Bilo je oko 11, 20 sati. Prema još nepotvrđenim informacijama, “zavitlao” ih je slap i čamac se prevrnuo, no trenutak nesreće odnosno što ju je uzrokovalo, objasnit će policijski očevid, ali i izjave muškarca koji se spasio.

U Koranu su pali blizu mosta, nedaleko od mjesta gdje se Mrežnica ulijeva u nju. Jedan je vrlo brzo uspio  isplivati i spasiti se, a  prebačen je u karlovačku bolnicu. Druga dvojica su nestali u rijeci. Vrlo brzo angažirane su sve raspoložive snage, od policije i HGSS-a te vatrogasaca, a iz zraka su pomagali dronovi. Iako je potraga trajala više sati, bila je bezuspješna i dolaskom mraka je prekinuta. Trebala bi početi  danas  ujutro.

Karlovačke rijeke ovih su dana nabujale, pa je tako bilo i ove subote. Snažna i brza Korana odnijela je čamac  dalje, a popodne je pronađen u mjestu Brođani koje se nalazi na rijeci Kupi a u koju se Korana ulijeva.

 

Pročitajte i ovo

OPET

Još jedna žrtva internetske prijevare: Ženi (26) s računa “skinuli” više stotina eura