Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -0C° Karlovac

 • weather-image

  -0C° Duga Resa

 • weather-image

  2C° Ogulin

 • weather-image

  -1C° Ozalj

 • weather-image

  -1C° Slunj

Crna kronika ISTRAGA JOŠ TRAJE Podijeli

Nesreću na brzoj cesti prouzročio pijani vozač u suprotnom smjeru

Direktno je udario u vozilo koje je potom završilo u suprotnom traku

Iako policijska istraga još uvijek traje, Radio Mrežnica doznaje da je prometnu nesreću sinoć na brzoj cesti prouzročio pijani vozač i to u suprotnom smjeru. Samo puka sreća sačuvala je sve koji su se s njim susreli. 

U suprotni smjer brze ceste, onaj koji ide od grada prema naplatnim kućicama, skrenuo je još na Baniji nešto prije 20 sati. Tamo je prema riječima očevidaca, udario u nekoliko prometnih znakova, a onda nekoliko desetaka metara stigao je i do prvih automobila koji su mu išli u susret.

Nevjerujući što vidi mlada studentica, koja je u društvu svoje dvije kolegice taman krenula prema autocesti natrag na fakultet, pokušavala je izbjeći automobil koji je išao prema njoj. Nije uspjela. Nakon sudara s pijanim vozačem odbačena je na kampicu u desnom traku od koje se pak odbila na suprotni trak, prema gradu, i udarila u još jedno osobno vozilo.

Pijani vozač je, kažu očevidci, izašao iz svog automobila i pobjegao, ali je ubrzo pronađen. Napuhao je prilično, a radi se navodno o mlađahnom vozaču.

Sreća u nesreći je da teških posljedica nije bilo tek su vozačici, s kojom se direktno sudario evidentirane lakše tjelesne ozljede.

Pročitajte i ovo

OPET ISTO

Zatvor, novčana kazna i zabrana kazne za dvojicu ponavljača