Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  17C° Karlovac

 • weather-image

  17C° Duga Resa

 • weather-image

  15C° Ogulin

 • weather-image

  17C° Ozalj

 • weather-image

  16C° Slunj

Karlovac KORIDOR PRIJEPORA Podijeli

Nezavisni vijećnik Golubić: Slike “pješačkog koridora” govore više od riječi, tko bi tuda pustio dijete od 7 godina?

Jedina “alternativa” je vožnja

Slike govore više od riječi, pa neka se svatko sam uvjeri kako je Grad Karlovac napravio “pješački koridor” do bagera.

Poručio je to nezavisni gradski vijećnik Dubravko Golubić referirajući se na priopćenje Grada Karlovca u kojem su se pohvalili da su osigurali pješački koridor s ciljem da osigura sigurnost pješaka na prometnici D6 koja se rekonstruira. Pri tome je posebno naglašena briga za djecu koja pohađaju malu školu na Dubovcu u Ulici A. Nemčića, kaže Golubić.

-S obzirom da sam do sada barem pet – šest puta javno istupao (na Gradskom vijeću, u Mjesnom odboru i u medijima) o ovoj čuvenoj rekonstrukciji koju vode HRVATSKE CESTE, a naš Grad i njegovo poduzeće VODOVOD I KANALIZACIJA d.o.o. Karlovac financira 45% radova s više od 22 milijuna kuna, neću puno govoriti. Slike govore više od riječi, pa neka se svatko sam uvjeri kako je Grad Karlovac napravio ovaj „pješački koridor“ – do bagera.

Kako „pješački koridor“ izgleda osobno sam se danas (četvrtak 11.03.2021. u 17,30 sati) uvjerio. Dovoljno je svakome da sam pogleda ove fotografije koje prilažem. Sve četiri su snimljene na istome mjestu, na prijelazu s desne strane na lijevu stranu „pješačkog koridora“ uz Pivovaru. Volio bih vidjeti tko bi tuda pustio svoje dijete od 7 ili 8 godina da s Borlina samo ide u školu ili iz škole. Jedina predviđena alternativa za ovaj „pješački koridor“ je vožnja djeteta u školu automobilom na relaciji Borlin – Žumberačka ulica – Velika Jelsa – vojni most preko Kupe – Hrnetić – Drežnik – most Grada Alessandrije – Primorska ulica – parkiralište crkve Sv. Josipa, kaže nezavisni vijećnik.

Pročitajte i ovo

SAMO NEK JE DJECE

Rečica će dobiti vrtić po istom prinicipu kao Mahično. Grad ga prijavljuje za EU novce