Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  5C° Karlovac

 • weather-image

  4C° Duga Resa

 • weather-image

  3C° Ogulin

 • weather-image

  5C° Ozalj

 • weather-image

  4C° Slunj

Županija HZJZ DEMANTIRA Podijeli

“Nije moguće da se cijepila u svibnju jer je cijepljenje krenulo u prosincu”

Naknadnim uvidom u danas cijepljene osobe na punktu na Trgu hrvatskih branitelja u Karlovcu možemo potvrditi da nitko nije primio treću dozu, stoji u demantiju Zavoda.

Na punktu na Trgu hrvatskih branitelja u Karlovcu danas niti jedna osoba nije primila treću dozu, stoji među ostalim u demantiju Zavoda za javno zdravstvo Karlovačke županije izjave jedne od danas cijepljenih građanki koja je u mikrofon Radio Mrežnice rekla da je sada treći puta cijepljena. 

Gospođa je rekla da je lani preboljela koronu, da je prvo cjepivo i to Pfizer primila prošle godine u petom mjesecu, a sada Johnson jer ide na svadbu u Sloveniju.

-U danas objavljenom članku na Vašem portalu ( https://radio-mreznica.hr/kod-kauflanda-u-karlovcu-cijepilo-se-78-gradana-neki-primili-prvu-neki-drugu-a-neki-i-trecu-dozu/ ) stoji navod kojeg citiramo u nastavku: „Mi smo pronašli i gospođu koja se sada, kaže, cijepila treći puta, a preboljela je i koronu.
-Ovo je treća doza, prvo cjepivo je bilo u petom mjesecu prošle godine, onda sam dobila drugu dozu, a sada idem na svadbu pa mi treba nešto novo. Prošle godine sam se cijepila Pfizerom, a sada s ovim brzim Johnsonom.

” Spomenuti navod smo dužni demantirati u svrhu istinitog i točnog informiranja naših građana. Naime, u navodu stoji da se gospođa cijepila u mjesecu svibnju prošle godine (2020.) sa cjepivom Pfizer što iz objektivnih razloga nije moguće. Točnije, cijepljenje je na području Karlovačke županije krenulo u prosincu 2020.godine, odnosno 27. prosinca 2020.godine. Također, naknadnim uvidom u danas cijepljene osobe na punktu na Trgu hrvatskih branitelja u Karlovcu možemo potvrditi da nitko nije primio treću dozu, stoji u demantiju Zavoda.

Pročitajte i ovo

200 GODINA

U čast rođenja velikog francuskog skladatelja sutra svečani koncert u dubovačkom Svetištu