Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -3C° Karlovac

 • weather-image

  -3C° Duga Resa

 • weather-image

  -4C° Ogulin

 • weather-image

  -3C° Ozalj

 • weather-image

  -4C° Slunj

Crna kronika SVEGA IMA Podijeli

Nikad kraja recidivistima: U Karlovcu uhvatili Sisčanina, u Ogulinu pak vozio s 2,33

Policija je stalno u akciji

Krađa katalizatora, pronalazak još jednog ponavljača te još jednog pijanog vozača, zbroj je današnje crne kronike karlovačke policije.

Jučer u jutarnjim satima u Karlovcu, gradska četvrt Novi centar nepoznati počinitelj je sa ispušnog sistema osobnog vozila vlasništvo 73-godišnjaka skinuo i otuđio katalizator. Materijalna šteta je veća od tisuću kuna.

Jučer je na nadležni Općinski sud uz optužni prijedlog doveden 46-godišnji višestruki počinitelj prometnih prekršaja tzv. „recidivist“ kojeg su istog dana policijski službenici kontrolirali na području Karlovca i utvrdili da upravlja teretnim automobilom sisačkih registracijskih oznaka prije stjecanja prava na upravljanje, te kao novi vlasnik u zakonskom roku nije izvršio prijepis vozila na sebe. Nadležni sud izrekao mu je kaznu zatvora od 20 dana, novčanu kaznu od 7000 kuna i šest mjeseci zabrane upravljanja motornim vozilom nakon što stekne pravo na upravljanje.

Policijski službenici su jučer u večernjim satima u Ogulinu prilikom nadzora prometa utvrdili da osobnim automobilom karlovačkih registracijskih oznaka pod utjecajem alkohola od 2,33 g/kg upravlja 39-godišnjak. Vozač je isključen iz prometa i smješten u posebnu prostoriju policije, te će biti sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Pročitajte i ovo

JAVNI RED I MIR

Policija podnijela optužni prijedlog protiv 46-godišnjaka zbog lampiona u Krnjaku