Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  19C° Karlovac

 • weather-image

  18C° Duga Resa

 • weather-image

  19C° Ogulin

 • weather-image

  18C° Ozalj

 • weather-image

  19C° Slunj

Život PSEĆI ŽIVOT Podijeli

Njemu je danas bilo prevruće: Nakon Vinice zaplivao Mrežnicom pa izašao kod Aquaestila. Gazda ga pronašao preko našeg radija

Onaj tko je imao labradora zna kako su ti psi inteligentni i svojeglavi, pa kad nešto naume, to i ostvare

Da labradori obožavaju lunjati i plivati, nije nikakva tajna, da su svojeglavi i inteligentni znaju najbolje njihovi vlasnici, a mnogi od njih odlučuju se i na prave pothvate. Doduše, problem je što nikad to ne kažu svojim vlasnicima. 

Tako je jedan crni labrador imena Beny danas odlučio zaplivati Mrežnicom jer mu je valjda bilo vruće. 🙂 Temperatura Mrežnice sasvim je ugodna za kupanje, a svaku priliku za uživanje u plivanju treba iskoristiti pa je tako i ovaj prekrasan primjerak uzeo pet minuta riječnog predaha. Prije toga bio je na Vinici s gazdom, pa mu je valjda Mrežnica došla kao naručena za rashlađivanje.

Intenzivno je plivao, a kad mu je dojadilo, izašao je van kod Aqueastila i nakon toga su ga pronašli radnici pa brzo obavijestili naš radio i vrlo brzo po ovog nestašnog labradora sklonog avanturama stigao je vlasnik. Beny, sad probaj malo poslušati ono #ostanidoma.

Pročitajte i ovo

SAMO SE SRUŠILO

Pogledajte kako se krov dugoreške vijećnice “prizemljio” kod Radio Mrežnice