Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  15C° Karlovac

 • weather-image

  15C° Duga Resa

 • weather-image

  17C° Ogulin

 • weather-image

  14C° Ozalj

 • weather-image

  16C° Slunj

Karlovac NOĆ MUZEJA S RIBICAMA Podijeli

Noć muzeja u Aquatici posjetilo 2559 gostiju: “Ovo je pravo mjesto za obiteljski izlet”

Aquatika sve više postaje pravi karlovački brend

Noć muzeja u karlovačkoj Aquatici noćas je odabralo 2559 osoba, a mnogi od njih u Slatkovodnom su akvariju bili po prvi put.

Aquatika je zasjala posebno atraktivnim sjajem, ali prije svega sadržajem jer su se u ovoj javnoj ustanovi pobrinuli da sve generacije pronađu nešto za sebe u ovoj noći.

I dok se za ulaz u Aquatiku čekalo u redu, ispred zgrade održana je prezentacija automobila, a dijelio se i topli čaj za sve.

Ravnateljica Margarita Maruškić Kulaš otkriva da je ribama ovakav događaj stresan, ali su se zato pobrinuli posjetitelje puštati u grupama. – Ribe žive u prirodi, u mirnom okruženju, ovo je nešto što ih malo uznemiruje, no zato je i razumljivo što smo u prostor Aquatike posjetitelje puštali u grupama, objajšnjava Maruškić Kulaš.

Obiteljsko odredište s puno sadržaja: Baš je super

Noćas, ali i inače, Aquatiku najčešće posjećuju obitelji, dodaje ravnateljica, što ovaj prostor čini sjajnim obiteljskim i prije svega edukativnim odredištem od najmanjih do najstarijih.

Simpatični tim Aquatike bio je u punom pogonu i marljivo brinuo za brojne goste

Voditeljica marketinga Ivana Kaleb Vuletić dodaje kako su se potrudili animirati posjetitelje nizom predavanja pa je tako veliki interes pobudilo ono o sportskom ribolovu, dok je za one najmanje organizirana radionica u kojoj ih je “čuvao” i s njima plesao strašni gusar.

A neki su u Noći muzeja Aquatiku posjetili po prvi put iako su Karlovčani. Tako nam gospođa koja je došla s dvije kćeri otkriva da joj je ovo prvi posjet i da joj se Aquatika jako sviđa, dok njena 9-godišnja kći dodaje kako ju silno zanima povijest njenog grada Karlovca. Zato će uz Aquatiku koja joj je super posjetiti kad bude manja gužva, a u Noći muzeja planira vidjeti i Franjevački muzej, ali i Gimnaziju. Druga obitelj Noć muzeja odlučila je provesti samo u Aquatici jer im je, kažu – super. “Za svakog ima nešto, djeca gledaju ribe, tata je otišao na predavanje o ribolovu, uglavnom, svi se lijepo zabavljamo”, otkriva nam još jedna Karlovčanka.

 

Pročitajte i ovo

KRLEŽOM PROTIV KORONE

Optimizam u doba korone iz Karlovca: Nigdar ni tak bilo, da ni nekak bilo… Bit će OK!