Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  3C° Karlovac

 • weather-image

  3C° Duga Resa

 • weather-image

  4C° Ogulin

 • weather-image

  3C° Ozalj

 • weather-image

  2C° Slunj

Život ROTACIJA Podijeli

Nova promjena na čelu Heinekena Hrvatska: Umjesto Milousheva stiže Goedhart

Novi predsjednik Uprave kompaniju preuzima 1.1.2019.. Miloushev odlazi u Portugal

Odin Goedhart s prvim danom nove 2019. godine preuzima čelno mjesto uprave Heinekena Hrvatska.

Nova je to rotacija zbog koje će dosadašnji predsjednik Boris Miloushev preuzeti upravu Heinekena u Portugalu, dok Goedhart u Hrvatsku stiže iz Slovačke.

Miloushev je, podsjetimo, preuzeo vodstvo kompanije HEINEKEN Hrvatska 2016. godine.

– Zajedno s upravljačkim timom kreirao je jasnu i ambicioznu misiju “biti najbolja kompanija u Hrvatskoj” te uspio mobilizirati cijelu organizaciju u njenom ostvarenju. S njim na čelu, kompanija je oblikovala strategiju snažnog i raznovrsnog portfelja. Sve to, skupa s jasnim odabirom poslovnih prioriteta, dovelo je do odličnih rezultata na hrvatskom tržištu, ali i brojnih nagrada te priznanja za kvalitetu proizvoda, komunikaciju, izvrsnost u prodaji i održivost poslovanja, kažu u HEINEKEN Hrvatska.

Novi predsjednik Uprave  pak ima veliko iskustvo u industriji, a unutar sustava HEINEKEN je više od dvadeset godina. U 2014. godini imenovan je predsjednikom Uprave kompanije HEINEKEN Slovačka gdje je realizirao nekoliko uspješnih projekata i inovacija, posebice u segmentu radlera i cidera, a kompanija je preokrenula dotadašnje negativne trendove na tržištu.

Prije Slovačke Goedhart je bio u Velikoj Britaniji i Irskoj, Mađarskoj. Na novoj poziciji u Hrvatskoj, najavljuju iz Heinekena,  nastavit će raditi na zamahu rasta poslovanja u Hrvatskoj poticanjem rasta prihoda i udjela na tržištu te jačanjem portfelja brendova i daljnjim razvojem talenata. Odin Goedhart odgovarat će Dimitru Alexievu, HEINEKENOVOM direktoru za regiju Europa.

Pročitajte i ovo

NEOBIČAN DAN

Danas je Blue Monday – najdepresivniji dan u godini