Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -2C° Karlovac

 • weather-image

  -2C° Duga Resa

 • weather-image

  -2C° Ogulin

 • weather-image

  -2C° Ozalj

 • weather-image

  -2C° Slunj

Život POVRATAK U VRTIĆ Podijeli

Od 11. svibnja otvaraju se i karlovački vrtići. Broj djece ovisi o roditeljima

Morat će potpisati izjave kao pristanak za vrtić, a iste izjave do sredine tjedna potpisivat će i roditelji školaraca

Vrtići i škole za niže razrede otvaraju se od 11. svibnja. No, koliki će biti interes roditelja za oboje, u Gradu Karlovcu tek trebaju istražiti. Sve ovisi o roditeljima koji će potpisom izjave dati svoj pristanak.

-Tu informaciju ćemo znati sredinom ovog tjedna kada roditelji potpišu izjave. Svi roditelji moraju potpisati izjave da se slažu, da su jako dobro proučili upute HZJZ i da prihvaćaju da im dijete ide u školu ili u vrtić u narednom razdoblju. Znamo, da će uvjeti i upute vrijediti na dva tjedna, rekla je gradska pročelnica Draženka Sila Ljubenko.

Obrasci će biti podijeljeni roditeljima vrtićke djece i učenika razredne nastave u 11 karlovačkoj osnovnoj školi.

Preporuka je da se djecu ne šalje u školu i vrtić

Preporuka je da se djecu, ako se može ne šalje ni u školu ni u vrtić do kraja ove pedagoške tj. školske godine. No, brojni roditelji s popuštanjem mjera i početkom rada, djecu nemaju kome ostaviti. Zato se svi vrtići otvaraju. Inače, vrtić Grabrik dežurao je i u jeku epidemije, a polazilo ga je desetak mališana. Dok objekti ne rade, Grad je ukinuo plaćanje vrtića, ali sada će se i to promijeniti

-Oni roditelji čija djeca će biti u vrtiću plaćat će za one dane koliko su proveli u ustanovi. Oni koji ne idu neće ni plaćati dok ne krenu.

Pročitajte i ovo

OPASNO

Rampa na prijelazu kod sv. Antuna opet “šteka”