Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  19C° Karlovac

 • weather-image

  19C° Duga Resa

 • weather-image

  18C° Ogulin

 • weather-image

  19C° Ozalj

 • weather-image

  18C° Slunj

Crna kronika FRAJERI BEZ REGE Podijeli

Od 8 motociklista koje je policija uhvatila, 7 ih je vozilo motore bez registracijskih pločica

Najveća skupina “bezregistraša” uhvaćena je na staroj riječkoj cesti u mjestu Jarče Polje. Pločice su stavili nakon razgovora s policijom

Karlovačka policija uhvatila je u prekršaju 8 motociklista i mopedista, a sve tijekom akcije kontrole na upravo ovaj dio sudionika u prometu.

Od 8 uhvaćenih, 7 motorista nije imalo registracijsku pločicu na svom motoru. Riječ je o klasičnoj pojavi koju njeguje dobar dio motorista koji dio od Karlovca prema Rijeci , odnosno staru cestu,  koriste kao “pistu”, razvijaju silne brzine, a neimanje pločice spašava ih od ruke pravde.

Od ovih 7 bez registracije čak su šestorica u subotu  zabilježena na Staroj riječkoj cesti od Duge Rese prema Jarčem Polju. Osim što su bili bez oznaka, imali su i malo “brijačine” na cesti, no trenutak odmora koštao ih je policijske bilježnice i konačnog prekršaja.

Kazna za motociklista koji vozi bez registracije iznosi tisuću kuna. Zanimljivo je da je šestorka nakon objašnjavanja s policijom, “izvukla” registarske pločice i postavila ih na svoje motocikle.

Onaj jedan uhvaćeni motociklist s početka vijesti dobio je kaznu jer nije nosio kacigu.

Pročitajte i ovo

NIKAD DOSTA

U Ogulinu provalio u kafić, ukrao novac pa auto