Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  20C° Karlovac

 • weather-image

  20C° Duga Resa

 • weather-image

  20C° Ogulin

 • weather-image

  21C° Ozalj

 • weather-image

  20C° Slunj

Županija BROJKE Podijeli

Od jučer 1257 testiranih, 38 pozitivnih, najviše u Dugoj Resi.Prvi dan covid potvrda bez većih gužvi

Najviše testiranja na Dubovcu 377 osoba i samo jedna je bila pozitivna. U drive inu Luščić 297 testiranja, a u bolnici 230. Najviše pozitivnih zabilježeno je u Domu zdravlja Duga Resa. Tamo je od 89 testiranih, 15 bilo pozitivnih

Na tri punkta u Karlovcu jučer je testirano 1257 zaposlenika javnih ustanova i uprava, a njih 38 bilo je pozitivno, doznaje jutros Radio Mrežnica.

Prvi dan obaveznih COVID potvrda u javnim službama u Vranyczanyjevoj protiče bez većih gužvi. Velik broj djelatnika županijske uprave na posao je stiglo prije 7 sati upravo kako bi ih izbjegli.

Od jučer na posao će doći jedna osoba manje jer je, pokazalo se na jučerašnjem testiranju, pozitivna na koronavirus.

-Jučer je u Općoj bolnici Karlovac, Zavodu za hitnu medicinu, drive inu u Luščiću i u ostalim domovima zdravlja testirano je 1257 osoba od kojih je 38 pozitivno. Najviše testiranja bilo je u Zavodu za hitnu na Dubovcu 377 osoba i samo jedna je bila pozitivna. U drive inu Luščić bilo je 297 testiranja, a u bolnici 230. Najviše pozitivnih zabilježeno je u Domu zdravlja Duga Resa. Tamo je od 89 testiranih, 15 bilo pozitivnih, rekao je za RM pročelnik Ureda županice Branko Zoretić.

Još jednom je apelirao na građane da na brza testiranja odlaze u što manjem broju u karlovačku bolnicu odnosno da koriste mogućnost popodnevnog testiranja u drive inu od 12 sati i u Hitnoj na Dubovcu od 17 sati.

Pročitajte i ovo

ZABAVA NA RIJECI

Ljeto na Mrežnici prepuno događanja: škola plivanja, supovi, i tradicionalni vaterpolo