Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  16C° Karlovac

 • weather-image

  16C° Duga Resa

 • weather-image

  15C° Ogulin

 • weather-image

  16C° Ozalj

 • weather-image

  16C° Slunj

Puni Mjesec ili lipanjski Mjesec Jagoda dobio je ime po ranim plemenima Indijanca, Algonquin, jer se njegova pojava poklapa s vremenom berbe divljih jagoda Nebo će od petka pa do nedjelje obasjavati divan Mjesec jagoda' Listić je uplaćen na prodajnom mjestu poslovnog partnera NLK, Šubićeva 40 u Zagrebu. Izvučeni brojevi 23. kola Eurojackpota koji su igračima donijeli sjajne dobitke su: 9,16,17,29,39 - 1,8 Sretnik iz Zagreba osvojio 595.919 kuna na Eurojackpotu! Američke borba za rasnu pravdu nakon smrti Georgea Floyda dio je borbe protiv klimatskih promjena i za socijalnu pravdu koja nas sve ujedinjuje, rekla je klimatska aktivistica Greta Thunberg u petak. "Moramo biti ujedinjeni i zapamtiti da je borba za socijalnu pravdu, ekološku pravdu, rasnu pravdu i klimatsku pravdu, ista borba", odgovorila je Thunberg na pitanje novinara o povezanosti borbe protiv klimatskih promjena i prosvjeda protiv rasizma u SAD-u. Sedamnaestogodišnja Šveđanka poznata je po kritikama upućenima svjetskim vođama po pitanju klimatskih promjena, ali je uslijed prosvjeda širom SAD-a i pandemije koronavirusa, proširila je svoju poruku. Thunberg je govorila tijekom donatorske večere za kupnju medicinske opreme i omogućavanje telemedicinskih usluga stanovnicima Amazonske prašume u Brazilu. Zbog slabe dostupnosti medicinskih usluga u tom području, učinak koronavirusa je devastirajući. Kazala je da brazilski predsjednik Jair Bolsonaro neuspješno upravlja krizom. Greta Thunberg prosvjednicima: "Moramo svi biti ujedinjeni" Odlučeno je i tko će biti kandidati na listi u VIII. izbornoj jedinici. IDS je dobio četiri mjesta, a ona su pripala Tuliju Demetlici, Katarini Nemet, Marinu Lerotiću i Emilu Dausu IDS odlučio: Na parlamentarne izbore idu s Restart koalicijom

Život NAJNOVIJI PODACI Podijeli

Od jutros u Hrvatskoj 21 novooboljeli, ukupna brojka se popela na 382

16 osoba je ozdravilo

Broj zaraženih od jutros u Hrvatskoj porastao je za 21, odnosno u zemlji je ukupno 382 oboljelih od koronavirusa. Šesnaest osoba je ozdravilo.

Ukupno je 3159 testiranih. Priopćio je to Nacionalni stožer u 16 sati.

Činjenica je da svi rodovi policije su maksimalno angažirani, uključujući i kriminalističku koja vrlo učinkovito rješava sva pitanja kršenja zakona vezana uz ovu epidemiju. I ne samo policija nego i druge službe. Prije sat, dva su me izvijestili kako je Državni ispektorat učinkovit ne samo po pitanju kršenja samoizolacije nego i kod kontroliranja cijena, rekao je Božinović.
Mogu samo reći da sam rozačaran da među nama postoje oni koji bi u ovoj situaciji htjeli dodatno zaraditi na pelenama, dječoj hrani i tako dalje. Nakon što sve prođe, nećemo zaboraviti kako su se neki ponašali u ovim uvjetima – rekao je Božinović.

Dr. Markotić rekla je da nema novih podataka o novim slučajevima na respiratoru.

Pročitajte i ovo

IZBORI

Petračić ide na parlamentarne izbore zajedno s Fokusom, Pametno i Nezavisnom listom Zagreb