Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  14C° Karlovac

 • weather-image

  14C° Duga Resa

 • weather-image

  13C° Ogulin

 • weather-image

  14C° Ozalj

 • weather-image

  13C° Slunj

Sport NEMA TRENIRANJA Podijeli

Od ponedjeljka zatvorene i dvorane, klubovi prekidaju s treninzima

U Karlovcu će, ako se situacija ne pogorša, razmotriti odluku da se dvorane od 23. ožujka otvore samo za treninge seniorskih ekipa.

Paralelno sa zatvaranjem škola i fakulteta, od ponedjeljka će biti zavorene i sve dvorane pa klubovi prekidaju s treninzima.

Iz Karlovačke športske zajednice potvrđeno nam je da se, na preporuku Stožera civilne zaštite, od ponedjeljka zavaraju dvorane karlovačkih škola te Sportska dvorana na Rakovcu. Preporuka je da dvorane ostanu zavorene dva tjedna, kao i škole, no kako u Karlovačkoj županiji trenutno nema zaraženih koronavirusom, ako se situacija ne pogorša, kazala nam je tajnica KŠZ-a Marijeta Ćelić, konzultirat će se sa Stožerom civilne zaštite da se dvorane od 23. ožujka otvore samo za treninge seniorskih selekcija.

Da će školske dvorane biti zatvorene i u Dugoj Resi, potvrdio nam je predsjednik Sportske zajednice Duge Rese Marko Benić. Klubovi neće trenirati do daljnjega, a Stolnoteniski klub Aquaestil, koji trenira u Tovinom domu, ovog će vikenda donijeti odluku hoće li također prekinuti s treninzima svih selekcija ili će seniorke nastaviti trenirati po planu.

Matija Štefančić, trener nogometaša Karlovca 1919, kazao nam je da je klub donio odluku da sve mlađe kategorije prekidaju s treninzima, dok će o nastavku treniranju seniora odlučiti tijekom vikenda.

 

Pročitajte i ovo

KOŠARKA

HKS donio odluku o završetku natjecateljske sezone, neće se proglašavati prvaci niti određivati poredak