Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  12C° Karlovac

 • weather-image

  12C° Duga Resa

 • weather-image

  10C° Ogulin

 • weather-image

  12C° Ozalj

 • weather-image

  11C° Slunj

Život LEDENA PRIČA Podijeli

Od sutra 5. sezona besplatnog klizanja u Dugoj Resi: Istovremeno će na led moći 100 klizača

Neće biti koncerata, ali bit će više leda za klizanje

Nova, peta sezona besplatnog klizanja u Dugoj Resi počinje sutra, a na prostoru Amfiteatra bit će upaljena i prva adventska svijeća.

Iako će klizalište biti 150 kvadrata veće nego lani i na njemu će moći u isto vrijeme klizati stotinjak klizača, što je četiri puta više nego prošle godine, bit će manje programa.  Izostat će koncerti i ugostiteljske kućice, ali moći će se popiti tople napitke i pojesti fritule.

Završni radovi na ledu još traju zbog kiše, ali nakon toga bit će postojan. Klizat će se moći i u slučaju (pre)visokih temperatura

-Uz nekakvu će glazbenu podlogu biti, ali klizalište i ono što će se događati na klizalištu je jedino adventsko ovoga trena, rekao je na današnjoj pressici direktor Turističke zajednice područja 4 rijeke Ivan Puškarić.

Gradonačelniku Boljaru je najvažnije samo jedno.-Klizalište je i dalje besplatno, klizaljke su i dalje besplatne. Najbitnije nam je osmijeh i veselje i sve ono što će se tu pedesetak dana tu događati, a to je da će klizalište biti puno djece pa i one malo starije djece, koja će se jako dobro zabavaljati, rekao je dodavši kako je jedan Grad dužan to omogućiti svojim građanima.

Paljenje adventskih svijeća svake subote od 17:30

Zabavno će biti na zadnji dan škole kada s poklonima za djecu iz vrtića i nižih razreda osnovnih škola stižu djedice na motorima. Uz to, u Amfiteatru će se paliti i adventske svijeće.

-Već sutra od 17 i 30 imamo paljenje prve adventske svijeće i svaku sljedeću subotu, 4., 11. i 18.12. od 17 i 30, bit će paljenje sljedeće adventske svijeće.

Otvaranje klizališta je sutra u 14 sati i radit će do 22 sata. U terminu od 14 do 22 klizalište će raditi sve dok traje škola odnosno do 23. prosinca, a onda će od 27. prosinca do 15. siječnja biti otvoreno od 10 do 22 sata.

-Jedina skraćena radna vremena klizališta bit će 24.12. na Badnjak i na Staru godinu kada će klizalište raditi od 10 do 17 sati. Na Božić neće raditi, na Štefanje radi normalno od 10 do 22, a na Novu godinu 1.1.2022. radit će od 16 do 22 sata, objavio je Puškarić.

Dječji doček i vatromet u ponoć

Dugorešani će na ledu moći dočekati i Novu godinu.-Imamo dječji doček Nove godine u 12 sati 31.12. i odbrojavanje i paljenje velikog vatrometa 31.12. od 17 sati po završetku rada klizališta.

Ledena priča u Dugoj Resi košta oko 300 tisuća kuna.

Pročitajte i ovo

ŽRTVE TOTALITARIZMA

Međuvođe se sjećaju žrtava partizanskog terora: Ljeti 1945. ubijeni hrvatski vojnici i civili dovezeni iz logora na Dubovcu