Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  32C° Karlovac

 • weather-image

  32C° Duga Resa

 • weather-image

  31C° Ogulin

 • weather-image

  31C° Ozalj

 • weather-image

  31C° Slunj

Vruća popodneva je lakše prebroditi uz hladnu kavu kojoj smo dodali aromu vanilije. Ako niste baš obožavatelji vanilije, aromu možete zamijeniti lješnjakom ili karamelom Tri recepta za ledenu kavu: S vanilijom, šlagom i sladoledom Na ostatku turneje Anu će zamijeniti Mirela Videk Hranjec. Zahvalni smo što u ovoj teškoj situaciji nije došlo do gorih ishoda i što unatoč tome možemo nastaviti s turnejom, napisali su iz kazališta Glumica Ana Maras Harmander završila u bolnici nakon što je na nju pao dio scenografije... Na prijedlog Natjecateljske komisije HNS-a i Radne skupine za povratak nogometu, Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza donio je odluku kako će se utakmice Hrvatski Telekom Prve lige, Hrvatskog nogometnog kupa, Druge hrvatske nogometne lige, Prve hrvatske nogometne lige za juniore te Prve hrvatske nogometne lige za pionire i kadete u natjecateljskoj godini 2020./21. do daljnjeg igrati bez gledatelja. Ova odluka nadovezuje se na odluku koju je Izvršni odbor donio 20. srpnja 2020. godine te kojom je određeno kako će se završnica natjecateljske godine 2019./20. zbog pandemije korona virusa odigrati bez prisustva gledatelja na stadionima. HNS potvrdio: Stadioni ostaju prazni, nogomet bez navijača Čovjek zaposlio stručnjake da mu izvade brod iz mora, a oni ga ispustili i oštetili. Brod se počeo ljuljati te je prednjim krajem počeo padati i ispao s dizalice u more Dizali brod, skliznuo im, udario u rivu i pao u more: 'Oštećen je, nadam se da imaju osiguranje'

Županija PROJEKT DELFIN Podijeli

Održan prvi, online sastanak Poduzetničkog inkubatora Duga Resa

POčeo devetomjesečni program inkubacije za društvene poduzetnike

Poduzetnički inkubator Duga Resa održao je prvi, online sastanak programa inkubacije za društvene poduzetnike u okviru projekta  interreg Delfin.

Pilot projekt traje devet mjeseci. Sufinanciran je sredstvima iz Europskog fonda za regionalni razvoj, a projektu su se putem javnog natječaja pridružile brojne lokalne inicijative Karlovačke županije.

Sudionicu su dobili sve potrebne informacije o edukacijama i mentoriranju, kao i daljnje korake potrebne za provedbu projekta. Predstavili su svoje projekte i inicijative koje dolaze iz različitih djelatnosti kao što su tehnologije 3D printanja, povezivanje malih poduzetnika, turizam, edukacije i obrazovanje.

Nakon 9 mjeseci razvit će se nove poduzetničke ideje

Narednih devet mjeseci sudionicima će biti omogućena stručna i mentorska podrška te edukacija o raznim komponentama društvenog poduzetništva. Polaznici će imati prilike naučiti: kako pospješiti održivost svojeg postojećeg društvenog poduzeća, razviti poslovni plan, povećati poduzetničke kompetencije na tržištu, koristiti alternativne izvore financiranja. Na kraju bi trebali znati kako svoju novu poduzetničku ideju realizirati u sklopu društvenog poduzeća.

Osim razmijene iskustva s drugim poduzetnicima te savjetovanjem s ekspertima, sudionici će na kraju projekta predstaviti svoj poslovni model potencijalnim investitorima. Program inkubacije za društvene poduzetnike provodit će se u online izdanju putem webinara i radionica, ali i u Poduzetničkom inkubatoru u Dugoj Resi.

Pročitajte i ovo

STIŽU GOSTI

Pojačava promet prema moru: Kroz Malu Kapelu u jednom satu prolazi 1730 vozila