Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  15C° Karlovac

 • weather-image

  16C° Duga Resa

 • weather-image

  17C° Ogulin

 • weather-image

  15C° Ozalj

 • weather-image

  15C° Slunj

Županija PROJEKT DELFIN Podijeli

Održan prvi, online sastanak Poduzetničkog inkubatora Duga Resa

POčeo devetomjesečni program inkubacije za društvene poduzetnike

Poduzetnički inkubator Duga Resa održao je prvi, online sastanak programa inkubacije za društvene poduzetnike u okviru projekta  interreg Delfin.

Pilot projekt traje devet mjeseci. Sufinanciran je sredstvima iz Europskog fonda za regionalni razvoj, a projektu su se putem javnog natječaja pridružile brojne lokalne inicijative Karlovačke županije.

Sudionicu su dobili sve potrebne informacije o edukacijama i mentoriranju, kao i daljnje korake potrebne za provedbu projekta. Predstavili su svoje projekte i inicijative koje dolaze iz različitih djelatnosti kao što su tehnologije 3D printanja, povezivanje malih poduzetnika, turizam, edukacije i obrazovanje.

Nakon 9 mjeseci razvit će se nove poduzetničke ideje

Narednih devet mjeseci sudionicima će biti omogućena stručna i mentorska podrška te edukacija o raznim komponentama društvenog poduzetništva. Polaznici će imati prilike naučiti: kako pospješiti održivost svojeg postojećeg društvenog poduzeća, razviti poslovni plan, povećati poduzetničke kompetencije na tržištu, koristiti alternativne izvore financiranja. Na kraju bi trebali znati kako svoju novu poduzetničku ideju realizirati u sklopu društvenog poduzeća.

Osim razmijene iskustva s drugim poduzetnicima te savjetovanjem s ekspertima, sudionici će na kraju projekta predstaviti svoj poslovni model potencijalnim investitorima. Program inkubacije za društvene poduzetnike provodit će se u online izdanju putem webinara i radionica, ali i u Poduzetničkom inkubatoru u Dugoj Resi.

Pročitajte i ovo

SUBOTA

37 pozitivnih u županiji, pada broj hospitaliziranih i dalje