Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  17C° Karlovac

 • weather-image

  17C° Duga Resa

 • weather-image

  18C° Ogulin

 • weather-image

  17C° Ozalj

 • weather-image

  17C° Slunj

Gledatelji su je najviše zavoljeli u filovima o Bridget Jones, ulozi za koju se morala udebljati nekoliko kilograma. Zbog lošeg psihičkog stanja u jednom je periodu jednostavno pobjegla od reflektora i kamera Zellweger ima dva Oscara, a konobarila je da bi preživjela Svjetska antidopinška agencija (WADA) ublažit će od sljedeće godine kazne za sportaše koji će biti pozitivni na testiranju na "rekreacijske droge" izvan natjecanja. Prema dosadašnjem pravilniku, svaki pozitivan dopinški nalaz povlačio je dvogodišnju zabranu nastupa, no iz WADA-e su objavili kako će oni sportaši koji budu pozitivni na supstance koje ne pridonose ostvarivanju boljeg rezultata od 1. siječnja biti suspendirani sa samo mjesec dana ukoliko pristanu na rehabilitacijski tretman, odnosno tri mjeseca bez tog tretmana. Kao razlog ublažavanju kazni za sportaše koji koriste "rekreacijske droge" navodi se želja da se pojača fokus na prave varalice. Nema dugih suspenzija: Manje kazne za 'rekreacijske droge' Zemlja bi mogla imati koristi od eksplozije kroz različite donacije od brojne dijaspore i humanitarnih organizacija koje bi mogle ponovno ojačati nacionalnu valutu i privući investitore Eksplozija je Libanon bacila na koljena i stvorila priliku da se elita obogati, a narod osiromaši Nije bilo iznenađenja ni u posljednje dvije utakmice osmine finala EL. Na domaćim su terenima prolazak osigurali Basel protiv Eintrachta (1-0), kao i Wolvesi protiv Olympiacosa (1-0) te ušli u četvrtfinale Ispala još tri Hrvata: Wolvese je 'spasio' VAR, Basel prošao dalje

Život ŠANDOVI ZA KUĆNI PRAG Podijeli

Ogulin subvencionira troškove nabave štandova za prodaju na kućnom pragu

U Gradu žele da svi štandovi budu jednaki pa će potpore dati samo onima koji će izigledati kaok ogledni primjerak

Grad Ogulin u sklopu svog Programa potpora poljoprivredi, OPG-ovima, obrtima, tvrtkama i ostalima koji su u Upisniku poljoprivrednih proizvođača subvencionira nabavku štanda za prodaju poljoprivrednih proizvoda na kućnom pragu.

Subvencionirat će se samo štandovi koji izgledaju kao ogledni primjerak koji je izložen ispred poljoprivredne trgovine Otok – Prodex u Otoku Oštarijskom. Cijena takvog štanda je 7.200 kuna s PDV-om od čega Grad Ogulin financira 5.000 kuna, a preostalih 2.200 kuna financira korisnik.

– Za 2018. godinu proračunom Grada Ogulina planirana su sredstva za izradu 10 ovakvih štandova te će se subvencije dodijeliti za prvih 10 korisnika koji podnesu zahtjeve. Podnošenje zahtjeva je vrlo jednostavno. Za dodjelu subvencije potrebno je kod stolara naručiti izradu štanda te nakon što štand bude gotov u gradskoj upravi podnijeti zahtjev kojem se prilaže preslika računa za štand, dokaz da je račun plaćen, izjava o korištenim potporama male vrijednosti, preslika rješenja iz upisnika, preslika osobne iskaznice i IBAN računa na kojeg će grad izvršiti isplatu subvencije, pojašnjavaju u ogulinskoj gradskoj upravi.

Zahtjev se podnosi najkasnije do 15. prosinca, a dodatne informacije može se dobiti u Gradskoj upravi, na internetskoj  stranici Grada Ogulina ili na broj telefona 047/659-035.

Foto: Grad Ogulin

Pročitajte i ovo

SKLONIŠTE ZA NAPUŠTENE

U Utinju godišnje stigne 320 napuštenih pasa: 240 ih pronađe svoj zauvijek dom