Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  1C° Karlovac

 • weather-image

  1C° Duga Resa

 • weather-image

  3C° Ogulin

 • weather-image

  2C° Ozalj

 • weather-image

  1C° Slunj

Život ŠANDOVI ZA KUĆNI PRAG Podijeli

Ogulin subvencionira troškove nabave štandova za prodaju na kućnom pragu

U Gradu žele da svi štandovi budu jednaki pa će potpore dati samo onima koji će izigledati kaok ogledni primjerak

Grad Ogulin u sklopu svog Programa potpora poljoprivredi, OPG-ovima, obrtima, tvrtkama i ostalima koji su u Upisniku poljoprivrednih proizvođača subvencionira nabavku štanda za prodaju poljoprivrednih proizvoda na kućnom pragu.

Subvencionirat će se samo štandovi koji izgledaju kao ogledni primjerak koji je izložen ispred poljoprivredne trgovine Otok – Prodex u Otoku Oštarijskom. Cijena takvog štanda je 7.200 kuna s PDV-om od čega Grad Ogulin financira 5.000 kuna, a preostalih 2.200 kuna financira korisnik.

– Za 2018. godinu proračunom Grada Ogulina planirana su sredstva za izradu 10 ovakvih štandova te će se subvencije dodijeliti za prvih 10 korisnika koji podnesu zahtjeve. Podnošenje zahtjeva je vrlo jednostavno. Za dodjelu subvencije potrebno je kod stolara naručiti izradu štanda te nakon što štand bude gotov u gradskoj upravi podnijeti zahtjev kojem se prilaže preslika računa za štand, dokaz da je račun plaćen, izjava o korištenim potporama male vrijednosti, preslika rješenja iz upisnika, preslika osobne iskaznice i IBAN računa na kojeg će grad izvršiti isplatu subvencije, pojašnjavaju u ogulinskoj gradskoj upravi.

Zahtjev se podnosi najkasnije do 15. prosinca, a dodatne informacije može se dobiti u Gradskoj upravi, na internetskoj  stranici Grada Ogulina ili na broj telefona 047/659-035.

Foto: Grad Ogulin

Pročitajte i ovo

TURANJ ZA PETRINJU

Turanjci među prvima priskočili u pomoć ranjenoj Banovini. Nastavljamo, dok god bude trebalo